Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
1. 9. 2014,
20.46

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 1. 9. 2014, 20.46

7 let, 12 mesecev

Ga znate očarati, ne da bi uporabili svoj dekolte?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ženske od nekdaj znajo uporabljati svoje čare, inteligenco in šarm, da bi uspešno zapeljale moškega, ki si ga želijo. Pa ga znate zapeljati, ne da bi vas sploh videl?

Vzbuditi zanimanje v moškem je lahko zelo zahtevna naloga, še posebej če se odločite, da pri zapeljevanju ne boste uporabile adutov na prvo žogo, kot so dekolte, nekoliko razgaljene noge ali opojen oblak dišečega parfuma. Videz pač ni vse in na dolgi rok sta nedvomno osebnost in karizma tisto, kar moškega na ženski privlači. Moški so, roko na srce, zelo vizualna bitja, a ko razmišljajo o daljši zvezi, želijo, da je ženska veliko več kot le simpatičen obraz.

Če vas ni zraven, ga ne boste mogli očarati. Ne izogibajte se mu, a obenem se mu ne pokažite prevečkrat. Predvsem je pomembno, da se nalašč ne izogibate mestom, kjer se zadržuje. Prava mera "pojavljanja" v njegovi bližini bo kmalu povsem jasna tudi vam.

Če ste v družbi več ljudi, mu podarite pozornost. Ne zapeljivih pogledov in nasmehov, pozornost mu bo pomenila veliko več. Pazite, da ne boste pretiravali s pohvalami, pogovor naj bo sproščen in povsem naraven.

Bodite samozavestni. Če se z moškim zapletete v pogovor, poskušajte ostati pri temah, v katere ste prepričani. Nekoliko zadrege bo že samo po sebi naredilo pogovor težji, izbira napačne teme pa lahko pomeni pogreb pred začetkom.

Bodite to, kar ste. Moški hitro opazijo ženske, ki se pretvarjajo, in jih imajo takoj v povsem drugem "predalčku", kot si želite pristati vi. Če boste iskreni do sebe in do njega, boste pritegnili njegovo pozornost.

Če ne marate, da se vam moški približujejo, potem raje ostanite doma. Lepi ženski se moški svet težko upre in zato, če vam ni do druženja, ne bodite osorni ali vzvišeni. Ne igrajte ledene kraljice. Morda boste pregnali napačnega.

Sicer je povsem jasno, da se vsem njegovim šalam ne morete smejati na ves glas, a moški radi vidijo, da se jim smejite. Smeh je pol zdravja, podira pa tudi blokade med ljudmi. Če je nekaj, kar reče ali počne, smešno, se tako tudi odzovite. Obenem bo opazil, da ste tudi vi zabavni.

Če uporabljate parfume, naj bodo diskretni, noben moški namreč ne želi srečati ženske, ki plava v oblaku njene najljubše dišave, vsak pa se bo z veseljem sklonil do vašega vratu in povonjal, kako diši vaš novi parfum. Majhen trik za velike mojstrice zapeljevanja.

Ne spreglejte