Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
9. 4. 2011,
15.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sobota, 9. 4. 2011, 15.46

8 let

Bizarne ženske navade, ki jih niti same ne razumejo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Prenašanje majhnih psičkov v torbicah, jokanje ob romantičnih komedijah, nošenje umetnih nohtov in druge ženske posebnosti, nad katerimi so neredko začudene tudi same.

Na spletni strani cracked.com so objavili seznam čudaških ženskih navad in opravil, zaradi katerih se tudi predstavnice nežnejšega spola sprašujejo, če so pri pravi. Siljenje partnerja v nakupovalne izlete Moški jih ponavadi sovražijo, čeprav naj bi šlo za zabavno in sproščujočo aktivnost. Zakaj bi si želele družbo nekoga, ki bi bil več kot očitno raje kjerkoli drugje? Vrečke pa si lahko nosite tudi same. Umetni nohti Si ne bi rade občasno brskale po nosu? Poleg tega smo ljudje rojeni s pravimi nohti. Transformacija v pošast med pripravami na poroko: Zakaj se razburjate zaradi čevljev, ki si jih sicer ne bi kupile? Tako ali tako vas ne bo nihče gledal v stopala. Želja, da smo z ljubljeno osebo štiriindvajset ur na dan V celem dnevu res ni ničesar, za kar si morate vzeti čas, da storite same?

Jokanje ob romantičnih komedijah Koliko minut morate film jemati resno, da vam na obraz privabi solze? Komedije so ustvarjene z namenom, da se ob njih smejimo.

Utapljanje v parfumskih dišavah Nihče vas ne želi zavohati, preden vas sploh vidi. Bodite prijazni do okolja in vohalnega čuta drugih ljudi.

Glamurozen videz na nedeljsko dopoldne Če se ne odpravljate ravno v cerkev ali na krst, gre za popolno izgubo časa.

Večurni klepet po telefonu To počne še kdo, ki ima več kot 16 let?

Nošenje majhnih psičkov v torbicah Ne pristaja vam. Pustite ga, da se sprehaja sam, po vseh štirih, kot si je narava za pse zamislila.

Umetne trepalnice Preprosto ne kupite si jih. Lepilo v bližini očesnih zrkel ni drugega kot izzivanje sreče.

Neprestani strah, da vas bo partner prevaral Če ste paranoične, zakaj bi se sploh supuščale v zvezo?

Usklajenost spodnjega perila Preveč truda, denarja in umazanega perila.

Da rečete, da je z vami vse v redu, ko je več kot očitno, da to ne drži Zakaj bi se zatekale k pasivno agresivnemu vedenju, ko se lahko razjezite na glas? Da pravite, da je mama vaša najboljša prijateljica Lahko, da sta si zelo blizu, ampak, resno? Vaša "najboljša prijateljica"? Ona je vaša mama. Morda morate malo obuditi svoje družabno življenje.

Govorjenje v visokih tonih Poznamo ga tudi kot »piskanje«, posebej v družbi drugih predstavnic nežnejšega spola. Niste goske, ampak ženske. Ohranite primerno stopnjo decibelov.

Zmrdovanje nad sestavljanjem pohištva Vsaj poizkusite, preden na pomoč pokličete moško druščino.

Ne spreglejte