Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 1. 2016,
7.47

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Zepter

Natisni članek

Zepter advertorial svetlobna terapija Bioptron nagradna igra

Petek, 22. 1. 2016, 7.47

2 meseca, 1 teden

Nagradna igra: Bi radi izboljšali svoje počutje?

Vsebino omogoča Zepter

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za nagrade, ki bodo pripomogle k vašemu boljšemu počutju. Glavna nagrada je medicinski pripomoček Bioptron Medall v vrednosti 849 evrov.

Izpolnite vprašalnik in se potegujte za bogate nagrade:

Z revolucionarnim odkritjem do boljšega počutja

Svetlobna terapija Bioptron je povzročila pravo revolucijo na področju svetlobne terapije, predvsem z učinkovitim pospeševanjem celjenja ran, lajšanja raznoraznih bolečin, hitrejšega saniranja poškodb in še velikega števila drugih indikacij, pri katerih Bioptron zelo učinkovito deluje v smislu zdravljenja, pa tudi preventive. Sistem Bioptron uporablja polarizirano, nekoherentno, nizko energetsko svetlobo, spekter kombinacije infrardeče in vidne svetlobe, na valovnih dolžinah ki veljajo za koristne pri obravnavi različnih težav in poškodb.

Domači wellness z barvno terapijo

Bioptron poleg svetlobne terapije omogoča tudi barvno svetlobno terapijo , ki velja za edinstven domači wellness.

Deluje na dva načina: z bioinformacijami na točke pritiska in s stimuliranjem čaker.

Barvna svetlobna terapija Bioptron deluje s pomočjo sedmih barv: rdečo, oranžno, rumeno, zeleno, modro, indigo in vijolično – vsaka izmed njih ima določeno funkcijo in stimulira določene čakre.

S pomočjo sedmih barvnih filtrov pripomore k boljšemu počutju: tako telesnemu kot duševnemu. Je nežna, varna in učinkovita.

Ne spreglejte