Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 6. 2023,
10.41

Osveženo pred

10 mesecev, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,86

Natisni članek

moda cerkev raper Bianca Censori Kanye West

Ponedeljek, 5. 6. 2023, 10.41

10 mesecev, 2 tedna

Zloglasni raper in njegova žena k nedeljski maši v nenavadni opravi #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,86
Kanye West in Bianca Censori | Kanye in Bianca sta se k nedeljski maši odpravila v nenavadnih oblačilih, ki so pritegnila veliko pozornosti. | Foto Profimedia

Kanye in Bianca sta se k nedeljski maši odpravila v nenavadnih oblačilih, ki so pritegnila veliko pozornosti.

Foto: Profimedia

Zloglasni ameriški raper Kanye West je skupaj z ženo Bianco Censori in štiriletnim sinom Psalmom v nedeljo obiskal cerkev v Los Angelesu, pri tem pa pritegnil pozornost z izborom svojih in ženinih oblačil.

Raper, ki je svoje ime pred kratkim spremenil v Ye, je imel oblečeno majico s podloženimi rameni z napisom policija in oprijete pajkice, obut pa je bil v čevlje, ki so videti kot nogavice. Še več pozornosti je pritegnila obleka njegove žene Biance. Ta je bila namreč ovita v črno prosojno obleko iz najlona, ki ni imela odprtin za roke in glavo, okoli vratu pa je imela nenavadno širok ovratnik.

Kot poroča portal Page Six, je bil cerkveni obred, na katerega sta se zakonca odpravila, verjetno tematski.

Westova žena Bianca je bila ovita v črno prosojno obleko iz najlona, ki ni imela odprtin za roke in glavo, okoli vratu pa je imela nenavadno širok ovratnik. | Foto: Profimedia Westova žena Bianca je bila ovita v črno prosojno obleko iz najlona, ki ni imela odprtin za roke in glavo, okoli vratu pa je imela nenavadno širok ovratnik. Foto: Profimedia

Ustavil svoje vozilo in začel kričati

Na poti v cerkev so ju ves čas spremljali paparaci, kar je raperja razjezilo. V nekem trenutku je celo ustavil svoje vozilo, stopil ven in začel kričati, naj ju pustijo pri miru. 

Kanye in Bianca naj bi se sicer poročila januarja letos. Novembra 2020 se je ona kot arhitekturna oblikovalka pridružila njegovemu podjetju Yeezy, kjer je napredovala v vodjo arhitekture. West je bil pred tem med letoma 2014 in 2022 poročen s Kim Kardashian, s katero imata štiri otroke – devetletno North, sedemletnega Sainta, petletno Chicago in štiriletnega Psalma.

Kim Kardashian in Kanye West sta bila poročena med letoma 2014 in 2022, skupaj pa imata štiri otroke. | Foto: AP / Guliverimage Kim Kardashian in Kanye West sta bila poročena med letoma 2014 in 2022, skupaj pa imata štiri otroke. Foto: AP / Guliverimage

Leta 2024 bo znova kandidiral za predsednika ZDA

Zloglasni raper je po ločitvi od Kardashianove pritegnil veliko pozornosti. Najprej je svoje ime spremenil v Ye, kasneje pa je zaradi spornih izjav izgubil več donosnih poslov, med drugim sodelovanje z Adidasom, vrgli pa so ga tudi iz slavnega londonskega muzeja voščenih lutk. Decembra lani je na svojem profilu na Twitterju javno hvalil tudi nacističnega vodjo Hitlerja, zato je Elon Musk izbrisal njegov profil in ga obtožil spodbujanja k nasilju. 

Nenavadna je bila tudi njegova poteza leta 2020, ko je kandidiral za predsednika ZDA in zbral (le) okoli 70 tisoč glasov. Kot je povedal, namerava kandidirati tudi na naslednjih predsedniških volitvah, ki bodo prihodnje leto. 

Preberite tudi:

Kim Kardashian in Kanye West
Trendi Ločenca Kim Kardashian in Kanye West skupaj na nogometni tekmi #foto
Kanye West
Trendi Adidas v zadregi: kaj storiti z obutvijo Kanyeja Westa, ki jim tiči v skladišču?
Kanye West
Trendi Kanye West napovedal, da bo spet kandidiral za predsednika ZDA
Ne spreglejte