Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
15. 3. 2017,
9.25

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trepalnice DERMALUXELASH

Sreda, 15. 3. 2017, 9.25

6 let, 7 mesecev

Ženske priznavajo: dolžina je pomembna!

Oglasno sporočilo

Kadar je govora o trepalnicah, zagotovo. Vsaka ženska si brez dvoma želi dolge, zapeljive trepalnice, ki ustvarijo privlačen pogled in pustijo nepozaben vtis. Čeprav je dolžina trepalnic genetsko določena, lahko svoje naravne trepalnice podaljšate brez umetnih podaljškov in lepil. In to že v dveh ali treh tednih. Berite naprej.

 | Foto:

Trepalnice žal niso kot lasje

Trepalnice so dlake, enako kot lasje, vendar z eno razliko – ne morejo rasti v dolžino, ki bi si jo sami določali. Trepalnica zelo hitro neha rasti in izpade, njen cikel pa se ponavlja vse življenje – vedno imate približno enako število trepalnic različne dolžine, ki nikoli ne presežejo dedno določene dolžine.

Vendar pa obstaja trik, ki vaš cikel rasti trepalnice spremeni tako, da vaše trepalnice rastejo dlje, kasneje izpadejo, rezultat pa so gostejše, daljše in temnejše trepalnice.

 | Foto:

 | Foto:

Spoznajte prvi serum v Sloveniji, ki spodbuja trepalnice k daljši rasti

Trik, ki ga omenjamo, je inovacija, ki je prinesla revolucijo v svet lepote, saj stoodstotno deluje, nima stranskih učinkov in občutno obogati videz vaših trepalnic. Predstavljamo vam DERMALUXELASH Original, edinstven serum, ki spodbuja rast trepalnic na naraven način. V samo dveh mesecih uporabe boste opazili:

  • do sto odstotkov daljše trepalnice,
  • do sto odstotkov gostejše trepalnice,
  • do sto odstotkov temnejše trepalnice.

Enkrat na dan si ga nanesite na zgornjo veko in prve rezultate boste videli že po dveh tednih, popolno razrast pa v roku dveh mesecev.

Serum naročite na www.medilip.si, kupite v vseh lekarnah ali drogerijah Müller.

 | Foto:

Ne spreglejte