Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
11. 6. 2013,
10.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

George Clooney

Torek, 11. 6. 2013, 10.59

8 let

Zaradi Clooneyja si moški gladijo testise

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
George Clooney je s svojo šalo povzročil pravo revolucijo v lepotnih salonih. Moški množično hodijo na zgladitev testisov.

Ko se je George Clooney pred nekaj meseci v intervjuju za italijanski mesečnik Max pošalil, da je imel lifting na testisih, si verjetno ni niti predstavljal, da bo sprožil takšen val posnemovalcev.

Igralec je tedaj razložil, da ga obrazne gubice ne motijo, ampak ga skrbijo tiste na njegovih intimnejših delih, zato se je odločil za glajenje testisov, kar naj bi bila povsem nova lepotna tehnika, ki naj bi se je množično posluževali v Hollywoodu.

Čeprav je takrat vse skupaj zvenelo kot kakšna dobra šala, pa se je v tem času izkazalo, da imajo številni moški resne lepotne težave s svojo moškostjo.

Ameriški lepotni saloni so tako v zadnjih mesecih zabeležili porast povpraševanja po tovrstnih lepotnih uslugah, ki povsem nekirurško poskrbijo za lep in predvsem bolj gladek videz moškosti. V nekem salonu v Santa Monici tako za 575 dolarjev ponujajo poseben negovalni paket, ki vključuje lasersko odstranitev dlak, zgladitev gubic in popravljanje razbarvanih predelov modnika.

Moški so vedno bolj skrbni do svojega telesa Če je pred desetletjem brazilska depilacija povzročila vsesplošno ogorčenje, se zdaj podobno dogaja z moško nego intimnih delov telesa, vendar strokovnjaki pričakujejo, da bo čez nekaj let ta za zdaj precej nenavadni lepotni poseg postal rutinski lepotni ritual vsakega povprečnega moškega.

Moški postajajo vedno bolj ozaveščeni in skrbni do svojega telesa. Začelo se je z uporabo krem proti staranju, zdaj pa so njihovi obiski pri kozmetičarki vedno bolj pogosti – od pilingov, mask, depilacije, sončenja v solariju do presaditve novih las – moški ničesar več ne prepuščajo materi naravi.

Ne spreglejte