SiolNET. Trendi Moda
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Vstopite v novo leto s kar 25 % daljšimi trepalnicami!

Oglasno sporočilo

O tem, da dolge in negovane trepalnice ustvarjajo glamurozen videz, ni dvoma, da jih lahko podaljšate tudi brez uporabe umetnih, pa morda še niste vedeli!

Zadnje lahko poškodujejo vaše naravne trepalnice, na srečo pa je tudi v Sloveniji na voljo najbolj učinkovit serum za rast trepalnic in obrvi Lux-Factor Eyelash, ki vas bo zagotovo navdušil!

Ultra dolge trepalnice …

… so postale bolj dosegljive kot kadar koli prej! Serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash namreč že v od dveh do štirih tednih vidno podaljša, zgosti in priviha vaše trepalnice, hkrati pa preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje. V primerjavi z umetnimi trepalnicami, ki lahko poškodujejo vaše naravne ali celo povzročijo njihovo izpadanje, se ob nanosu seruma Lux-Factor ustvarja tanek zaščitni sloj, ki vaše trepalnice ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Učinkovine v serumu Lux-Factor Eyelash za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša in lahko zraste dlje kot običajno ter je tudi bistveno bolj elastična.

Naravni serum, ki NI preizkušen na živalih
Serum Lux-Factor Eyelash je bil preizkušen na štiri tisoč uporabnicah, rezultati pa so med drugim pokazali, da se ob redni uporabi trepalnice podaljšajo kar za 25 odstotkov, gostota pa poveča tudi do 85 odstotkov. Trepalnice po nekaj tednih prav tako potemnijo za dva odtenka in tako ustvarjajo učinek mejkapa brez uporabe maskare.

Za bujne obrvi

Serum, ki je primeren tudi za najbolj občutljive oči, saj je popolnoma brez stranskih učinkov, pa enako uspešno pospešuje tudi rast obrvi. Z barvico ali japonskim vrisovanjem se je skoraj nemogoče izogniti izumetničenemu videzu, serum pa preprosto nanesete na dele, kjer vam obrvi ne rastejo, in tako ohranite njihovo prvotno obliko.

Lux-Factor Eyelash očaral tudi številne zvezdnice!

Lana Jurčević, pevka
"Danes lahko celo trepalnice ‘vzgojiš’. Poskusila sem že s permanentnim podaljševanjem, vendar mi je bilo naporno hoditi na popravke, pa sem se odločila, da jih odstranim … Ta serum  zares deluje."

 

 

 

Iris Mulej, manekenka
"Serum ne draži oči, je zelo priročen in po rednem nanašanju zjutraj in zvečer sem kmalu opazila razliko. Škoda, da ga nisem odkrila že prej. Koliko denarja in časa bi prihranila pri ličenju. Zdaj sem lahko na revijah in dogodkih brez umetnih trepalnic, saj so se mi že po mesecu dni uporabe seruma Lux-Factor trepalnice čisto obnovile. Bolj goste in daljše so ter močne, kot bi bile umetne ... Serum povsod nosim s seboj."

 

Iris Mulej pred 28 dneh uporabe seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash in po njih.
 


 

Nadiya Bychkova, plesalka in manekenka
"Po dveh tednih uporabe seruma za trepalnic LuX-Factor so že vidni prvi rezultati. Sem zelo navdušena, gotovo bom nadaljevala uporabo in, kot kaže, umetnih trepalnic ne bom več potrebovala niti na odru!"

 

 

 


 

Ula Furlan, TV-voditeljica
"Pridno uporabljam serum za rast trepalnic Lux-Factor, da je tudi moj videz 'nude' nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic na mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih. Super je!"

 

 

 

 


Natalija Verboten, pevka
"Že od nekdaj so mi izredno všeč goste in dolge trepalnice, saj se mi zdi, da dajejo obrazu tisto piko na i.  Čeprav serum Lux-Factor Eyelash uporabljam manj kot mesec dni, že vidim njegovo učinkovitost – trepalnice so se že zgostile, so daljše, temnejše … In to brez pekočega, dražečega občutka v očeh. Komaj čakam, da vidim nadaljnje rezultate!"

 

 

Podarite sebi ali svojim bližnjim ultra dolge trepalnice!

Če bi serum za rast trepalnic želeli preizkusiti tudi vi, imate zdaj odlično priložnost! Na Lux-Factor.com ali prek brezplačne telefonske številke 080 64 69 ga lahko namreč naročite po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom!

Pozor! Za še dodatnih 10 % popusta ob nakupu vpišite kodo EYELASH10!

delitve: 12
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin