Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
10. 12. 2019,
11.38

Osveženo pred

4 leta, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Sportina

Torek, 10. 12. 2019, 11.38

4 leta, 4 mesece

Vroče srečanje, ki se ni končalo le pri poljubu

Oglasno sporočilo

Polnočni poljub je naslov nove praznične kampanje, ki jo je pred dnevi regionalni javnosti predstavil XYZ Fashion Store.

Sportina | Foto:

Spoznala sta se na silvestrski večer. Sta prijatelja prijateljev, ki so ju povabili k sebi domov ob praznovanju novega leta. Opazila sta se. V sobi, polni znancev in neznancev. Pogledu je sledila beseda, ta je vodila k poljubu. Prvi se je zgodil takoj po polnoči. Je poljub vodil še kam? Kje se je njuno druženje končalo? Se bosta še kdaj videla? To so vprašanja, ki so si jih zastavili snovalci nove praznične kampanje XYZ Fashion Store. Ta je poleg modne zgodbe, ustvarjene na temo najdaljše noči v letu, letos ponudila še katalog top daril za vse, ki iščejo navdih za najboljše modno darilo. Najdete ga na spletni strani trgovine xyz.fashion, ponuja pa pregled več kot 200 izdelkov, ki so na voljo kupcem v vseh trgovinah XYZ po regiji. 

Sportina | Foto:

V okviru trgovine XYZ Fashion Store so ljubiteljem mode med drugimi na voljo znamke:

ANTONY MORATO, ARMANI EXCHANGE, BURBERRY, DSQUARED2, EMPORIO ARMANI, ELISABETTA FRANCHI, FRACOMINA,  HUGO, BOSS, KARL LAGERFELD, MARC O'POLO, MICHAEL KORS, MORGAN, PHILIPP PLEIN, POLO RALPH LAUREN, SILVIAN HEACH, SUPERDRY, UGG ter številne druge.  

Sportina | Foto:

Tokratna kampanja je nastala v sodelovanju z Mimi Antolovič, fotografinjo modne zgodbe, fotografom Robertom Ribičem in stilistko Jano Kotesko, pod taktirko katerih so nastale produktne fotografije, ter v sodelovanju z režiserjem Vanjo Vascarcem, ki je modno zgodbo spravil v videoformat. 

Sportina | Foto:

XYZ Fashion Store je del skupine Sportina, največjega modnega trgovca v regiji. Sportina Group je vodilni distributer modnih blagovnih znamk v regiji, saj ji zaradi edinstvenega koncepta ter nakupovalne izkušnje zaupa že več kot 80 globalnih znamk.

Sportina | Foto:

Novo praznično kampanjo XYZ Fashion Store in katalog daril si lahko ogledate na spletni strani.

Naročnik oglasnega sporočila je Sportina.

Ne spreglejte