Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
1. 6. 2011,
15.37

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Sreda, 1. 6. 2011, 15.37

7 let, 12 mesecev

Urška Čepin: Pomembna je notranja lepota

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Platinasta blondinka, ki velja za najbolj razvpito ločenko pri nas, nam je povedala, da ne mara razprodaj in da je nad modo navdušena že od mladih nog.

1. Kaj vam je ljubše: tuširanje ali kopel? Vsakodnevno je tuširanje, če je več časa, pa je tudi zelo dobrodošlo namakanje in razvajanje v kopeli. 2. Kozmetika: prestižna, naravna ali poceni? Kozmetika je odvisna od priložnosti, potreb … 3. Kakšen tretma si najpogosteje privoščite? Najpogosteje si privoščim nego las in nohtov – frizer in manikura. 4. Katera je vaša nezdrava navada, ki se ji ne morete upreti? Nezdravi navadi sta pitje kave in kajenje.

5. Najpogostejša pričeska za večerno zabavo? Pričeska za večerno zabavo je odvisna od priložnosti, počutja …

6. Moška lepota: dobrodošla ali nepotrebna? Moška lepota je do neke mere dobrodošla, a pomembnejša je notranja lepota – simpatičnost, duhovitost, pozitivnost, prijaznost …

7. Vam je pri čevljih pomembnejše udobje ali videz? Nosite visoke pete vsak dan? Pri čevljih mi je kar precej pomemben videz. Še posebej za prireditve, kjer so obvezne visoke pete. Za vsak dan pa največkrat nosim udobno športno obutev ali nizke pete.

8. Koliko denarja ste največ odšteli za kos oblačila ali za par čevljev? Koliko denarja sem odštela za … o denarju ne bi govorila.

9. Zadnji nakup? Zadnji nakup so bila sončna očala znamke Bvlgari.

10. Katerih modnih dodatkov imate največ? Največ od modnih dodatkov imam nakita in torbic.

11. Razprodaje: da ali ne? Razprodaj ne obiskujem, ker se nerada drenjam. Kupim takrat, ko nekaj potrebujem, in nikoli ne nakupujem na silo, ko so na primer razprodaje.

12. Stilska ikona? Blizu mi je Jelena Karleuša, sicer pa sem bolj samosvoja in nisem nikoli prisegala na neke stile in stilske vzornike.

13. Se spomnite, kdaj ste se začeli navduševati za modo? Za modo se navdušujem, odkar vem zase. Kot majhna deklica sem iz revij izrezovala slike oblek, manekenk, modnih dodatkov. Velikokrat sem preoblačila in frizirala barbike. S prijateljicami smo se igrale manekenke, se preoblačile, obuvale v mamine čevlje …

Ne spreglejte