Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 10. 2019,
15.37

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,38

2

Natisni članek

Anamaria Goltes Luka Dončić Luka Dončić

Torek, 22. 10. 2019, 15.37

4 leta, 5 mesecev

Anamaria Goltes v intervjuju razkrila nekaj zanimivosti

Ste vedeli, da je bil Dončić nekoč nižji od svoje Anamarie?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,38

2

LJFW, teden mode | Anamaria Goltes, ki je bila sinoči gostja na ljubljanskem tednu mode, je v intervjuju za revijo Cosmopolitan razkrila nekaj zanimivosti iz osebnega življenja. | Foto Marko Delbello Ocepek

Anamaria Goltes, ki je bila sinoči gostja na ljubljanskem tednu mode, je v intervjuju za revijo Cosmopolitan razkrila nekaj zanimivosti iz osebnega življenja.

Foto: Marko Delbello Ocepek

Anamaria Goltes, širši javnosti bolj znana kot dekle košarkarja Luke Dončića, se je pred kratkim razgovorila za revijo Cosmopolitan, kjer je med drugim razkrila tudi marsikatero zanimivost iz zasebnega življenja in razgrnila nekaj načrtov za prihodnost. Atraktivna mladenka je bila sinoči gostja ljubljanskega tedna mode (LJFW), kjer so se po modni brvi sprehodili tudi modeli agencije Immortal Models, katere del je tudi sama.

Anamaria Goltes je v intervjuju za Cosmopolitan povedala, da ima precej raje, če jo predstavljajo samo po imenu, kot s pomočjo podatka, da gre za dekle Luke Dončića. "Zato tudi pridno študiram in stopam po svoji poti. Moj cilj ni biti le žena uspešnega moškega, rada bi postala uspešna poslovna ženska. Rada imam svoje cilje v življenju in vedno težim k postavljanju novih," je povedala.

Stajling za ljubljanski teden mode (LJFW)

Študij na ekonomski fakulteti bo prepletla z manekenstvom

21-letnica iz Zagorja si namreč želi ustvariti svojo kariero, in ne sloneti na finančnih temeljih košarkarskega zvezdnika. Študira na ljubljanski ekonomski fakulteti in razmišlja o svojem podjetju, o katerem pa za zdaj javno še ne želi govoriti. Ukvarja se tudi z manekenstvom. V Dallasu je lani podpisala pogodbo z eno najboljših modnih agencij, več dela na tem področju pa si obeta prihodnje leto.

Anamaria Goltes
Trendi Anamaria Goltes: Ne moti me, da me najprej poznajo kot dekle Luke Dončića #intervju #video

Poslovna ženska

"Rada imam svoje cilje v življenju in vedno težim k postavljanju novih," je povedala. "Mislim, da se lahko v tem svetu zelo hitro izgubiš, zato se mi zdi pomembno, da se vsak dan posvečamo sebi. Da uresničujemo svoje želje, cilje, da smo srečni sami s sabo. Samo ko je človek srečen sam, je lahko dober otrok, partner, prijatelj … Mislim, da to na koncu največ šteje."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My rookie of the year ❤️🏆 I’m so proud of you!! #nbaawards #roty

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes) on

Razkrila sladkorček iz otroštva

Na vprašanje, s čim jo je Dončić osvojil, je odgovorila, da z mladostno in igrivo energijo. "Zame je bilo takrat to nekaj novega, svežega … Prepričal me je kot celotni komplet. Ko sva se spoznala, sem bila stara 12 ali 13 let, bil je manjši od mene, tako da lahko rečem, da višina in mišičasto telo pri meni nista tako pomembna. Vse, kar me je takrat pritegnilo na njem, me še danes. Preprosto zanimiva osebnost je."

Anamaria Goltes | Foto: Bojan Puhek Foto: Bojan Puhek

Naučila se je živeti sama s sabo

Poudarila je še, kako pomembno je ostati prizemljen, kako pomembno je, da se znaš pogovarjati in ljudem prisluhniti v vsakem trenutku. "Tako na dogodkih in ob posebnih priložnostih kot tudi v vsakdanjem življenju," je dejala svetlolasa Zasavka, ki je, kot pravi, v zadnjem letu osebnostno zelo zrasla in dobila nov pogled na svet.

"Opazila sem tudi, da zdaj drugače rešujem težave. Ker je Luka večino časa na treningih, sem namreč veliko sama. Enostavno sem se morala naučiti živeti sama s sabo."

Ne spreglejte