Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
17. 6. 2013,
11.34

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

ulični stil

Ponedeljek, 17. 6. 2013, 11.34

8 let

Privrženka oblekic – v vseh letnih časih!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Maja, 29 let: obožuje obleke in čevlje ter le redko obleče hlače

Maja je doštudirala pedagogiko in socialno delo, kot pravi, pa jo v življenju zanima ogromno stvari, rada prebere dobro knjigo in pogleda kakšen film, čas pa si vzame tudi za tek in risanje. Pred ljubljanskimi Križankami smo jo v ponedeljkovem Utripu ulice ujeli v šik oblekici s cvetličnim vzorcem, ki jo je kupila v Orsayju.

"Zelo rada imam oblekice in zelo redko oblečem hlače. Celo pozimi, če le ni ravno nemogoče, sem v oblekah. V hlačah se preprosto ne počutim dobro," pove Maja in ob tem prizna: "Obožujem tudi čevlje, imam nekje 45 parov, od petk, superg, škornjev in balerink."

Hoja v petkah skozi ves dan ji ne povzroča težav, saj pri nakupu gleda predvsem na to, da so čevlji udobni. Sicer pa, podobno kot številne gospodične, včasih tudi malo "goljufa": "Včasih predvidim, da me bodo noge vseeno bolele, in s seboj vzamem rezervne balerinke za preobuti."

Nasprotno od čevljev pa Maje ne privlačijo modni dodatki, saj nakita skoraj ne nosi, pri ličilih pa rada ostaja zvesta slogu, ki ga je vajena, eksperimentira le z barvami senčk. Pa sončna očala? "V optiko sem se odpravila z namenom, da si kupim raybanke, pa me je prodajalec prepričal, da sem si kupila tele," pove Maja in pokaže na sončna očala znamke Max Mara, ki jih najdete v spodnji fotogaleriji.

"Največ stvari najdem v H&M-u, Orsayju in v Zari, po spletu pa ne maram nakupovati, saj sem bolj majhna in težko najdem dovolj majhno številko," potoži Maja. "Torbice pa morajo biti čim večje, trenutno nosim ogromno črno, večje verjetno nimam."

Na to, kaj bo zjutraj oblekla, ponavadi pomisli že večer prej, da zjutraj lahko brez panike in na hitro vstane in se uredi. "To je tudi še en razlog, zakaj nosim oblekice – ker mi ni treba ničesar kombinirati! Tako nimam težav s tem, katera majica gre h katerim hlačam, in življenje je bolj preprosto," še doda.

Ne spreglejte