Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 8. 2022,
7.00

Osveženo pred

1 leto, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Summerspiration Answear.com PR članek

Četrtek, 4. 8. 2022, 7.00

1 leto, 8 mesecev

Pokažite svoje poletje v mednarodnem foto natečaju Summerspiration!

Oglasno sporočilo

Answear vas vabi, da si ogledate lepoto poletja, in vas nagrajuje z denarnimi nagradami. Po uspešnem mednarodnem fotografskem natečaju Foodspiration, Answear še naprej spodbuja ljubitelje fotografije, da delijo svoje trenutke prek Instagrama. Tokrat v ospredju ne bo hrana, temveč očarljivo, vroče poletje.

summerspiration1 | Foto:

Ko je blagovna znamka Answear lani predstavila komunikacijsko strategijo Lifespiration starts here, je bil cilj, da Answear ne bo le platforma za prodajo modnih izdelkov ter izdelkov za dom in življenjski slog, temveč da postane prostor za strastne ljudi, ki iščejo navdih tudi izven mode. Nova strategija je spremenila Answear v kraj, poln življenja, ki je resnično postal navdih za življenje po lastnih standardih.

"Z različnimi projekti želimo pokazati, kako živeti zanimivejše, pogumnejše in aktivnejše življenje. Včasih nakazujemo določene rešitve, včasih jih predlagamo, včasih pa spodbujamo navdih," je povedala Sandra Gašparić, vodja Answear za Slovenijo in Hrvaško.

Znamka Answear je prisotna na Poljskem, Češkem, Slovaškem, v Ukrajini, Romuniji, na Madžarskem, v Bolgariji, Grčiji, na Cipru in Hrvaškem, skupaj s Slovenijo pa tvori trg enajstih evropskih držav. "Mednarodna skupnost z nami deli predloge, ki predstavljajo ogromno kreativnosti, strasti in izvirnega pristopa k glavnim temam projektov," je nadaljevala Sandra Gašparić.

Pokažite svoje poletne čarobne trenutke ter jih delite z nami

summerspiration4 | Foto:

Ena rednih aktivnosti Answear so mednarodni fotografski natečaji, ki se jih je doslej udeležilo več kot deset tisoč udeležencev iz vse Evrope. Answear tokrat v okviru fotonatečaja Summerspiration vabi ljubitelje lepih poletnih fotografij, da ujamejo navdihujoče in čarobne poletne trenutke ter jih spremenijo v večne fotografske spomine.

summerspiration3 | Foto:

Pravila tekmovanja so preprosta. Poslikaj poletno vzdušje, dodaj kratek opis fotografije, jo objavi na svojem Instagramu, pripiši #summerspiration_si, označi @answear_si in zadeni eno od treh denarnih nagrad.
Prva nagrada znaša 600 €, druga 200 €, tretja pa 100 €.

Uživajte v poletju in delite svoje posebne trenutke! Ne glede na to, ali raziskujete nove kraje, plešete na plaži s prijatelji ali pa ste se odločili preživeti poletje v svojem mestu. Vsak trenutek je lahko čaroben!

Podrobnosti najdete v pravilih tekmovanja Summerspiration.

 Naročnik oglasnega sporočila je Answear.si.  

Ne spreglejte