Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 3. 2021,
12.59

Osveženo pred

3 leta, 1 mesec

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nega obraza nega kože Collistar PR članek

Sreda, 3. 3. 2021, 12.59

3 leta, 1 mesec

Nežna moč micelarne vode Collistar Gentle Micellar Water

Novost, ki bo postala stalnica vaše lepotne rutine

Oglasno sporočilo

Pomlad je pred vrati, zato je čas, da se poslovimo od zimske sivine ter v toplejše mesece vstopimo z zdravo in sijočo poltjo. Za nasvet smo se obrnili k lepotnim poznavalkam, ki so nam razkrile, da se vse začne s skrbno nego in nežnim čiščenjem obraza. Vas zanima, na kateri izdelek prisegajo?

Collistar | Foto:

Z nežno novostjo do zdrave kože

Collistar | Foto: Zaupale so nam, da obožujejo najnovejši izdelek priznane italijanske znamke Collistar, in sicer novo nežno micelarno vodo Collistar Gentle Micellar Water, zasnovano tako, da učinkovito odstrani vse vrste ličil z obraza, vek in ustnic. Popolna je tudi za osvežitev v dneh, ko ne nosite ličil, saj s površine nežno odstrani nečistoče, odvečni sebum, posledice onesnaževanja in težke kovine, hkrati pa je ni potrebno splakniti, saj ne vsebuje mil in površinsko aktivnih snovi. Posebna koži prijazna formula je bila ustvarjena z mislijo na kožni mikrobiom ter ohranitev njegovega ravnovesja in učinkovite kožne pregrade. Vsebuje tudi posebni naravni prebiotik Inulin, ki lahko ugodno vpliva na razvoj dobrih bakterij.

Navdušila je tudi slovensko lepotno poznavalko

Collistar | Foto: Micelarna voda Collistar Gentle Micellar Water bo vašo kožo skrbno očistila in pustila prijeten občutek, saj vsebuje ekstrakta magnolije in potonike, ki delujeta pomirjujoče in protivnetno. Vsebuje tudi vlažilni betain in niacinamid, ki zmanjšuje rdečico in osvetli kožo ter ekstrakt zelenega čaja matcha, ki je odličen antioksidant in se skupaj s fitinsko kislino bori proti onesnaževanju. Nanjo prisega tudi priljubljena televizijska komentatorka in ljubiteljica vsega lepega Nika Ambrožič Urbas, ki nam je zaupala, da je nad novim izdelkom preprosto navdušena: “Micelarno tekočino najraje uporabljam pri jutranjem čiščenju obraza, da očistim vsa olja in ostanke krem, ki so se nabrala čez noč. In ta Collistarjeva inovacija je še posebej učinkovita, prav tako pa prijetno nežna do kože. Predstavlja mi krasen začetek jutranje nege kože, saj obraz dodatno osveži in navlaži ter ga pripravi za vso nadaljnjo nego.”

V petih korakih do sijoče kože

  1. Collistar | Foto: Očistite obraz s Collistar Gentle Micellar Water, ki bo kožo pripravila na nadaljnjo nego.
  2. Uporabite nežen piling in odstranite suhe celice.
  3. Na obraz nanesite Collistar Face Magic Drops, samoporjavitveni koncentrat, ki bo v manj kot eni uri poskrbel za čudovit sijaj in koži zagotavljal dolgotrajno vlaženje. Odličen je tudi namesto obarvane podlage in bronzerja ali če si želite enotnega tena brez sivih podtonov.
  4. Nanesite negovalno vlažilno kremo za brilijantne rezultate.
  5. Nadaljujte z običajnim nanosom ličil in zasijte!

Skrivnost sijočega videza se torej skriva v dveh izjemnih izdelkih: nežni negovalni micelarni vodi Collistar Gentle Micellar Water in magičnih kapljicah za obraz Collistar Face Magic Drops.

Collistar | Foto: Če ju želite preizkusiti tudi vi, ne zamudite posebne akcije Collistar, ki vas od 1. do 14. marca pričakuje v poslovalnicah Müller po Sloveniji! Ob nakupu nove nežne micelarne vode boste brezplačno prejeli še praktično kozmetično torbico z vzorci, ob nakupu kapljic Magic drops pa za ceno 30 ml prejeli kar 50 ml teh čudežnih kapljic!


Naročnik oglasne vsebine je Collistar.

Ne spreglejte