Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
21. 3. 2022,
14.16

Osveženo pred

2 leti

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Serum gube staranje Glow & Go™ PR članek

Ponedeljek, 21. 3. 2022, 14.16

2 leti

Neverjetni serum: v eni minuti zgladi gube sicer vam vrnemo denar!

Oglasno sporočilo

Glow&Go™ Instant Lift Serum za obraz 30 ml za hitro zategovanje obraza je učinkovita nega proti gubam in podočnjakom, ki deluje takoj po nanosu in daje vidne rezultate. Učinki so začasni in trajajo 8−12 ur, zato se ta serum uporablja kot izdelek za ličenje v času, ko želite biti videti mlajši in lepši. Laboratorij iz Italije je razvil inovativno elastično formulo na osnovi biopeptidov, rastlinskih matičnih celic in kolagena, ki kožo napne takoj po nanosu. Uporablja se lahko vsakodnevno, saj je serum popolnoma biokompatibilen s kožo in nima negativnih učinkov.

Glow&Go prezentacija.008 | Foto:

Kako deluje?

Glow&Go™ Instant Lift Serum za obraz 30 ml je kozmetika nove generacije in se vse pogosteje uporablja ter ima vlogo vezave vode. Ob nanosu na kožo poveča njen volumen ter zapolni gube in vlaži kožo. Hialuronska kislina v koži ustvari visokoelastično mrežo za vezavo kolagena, ki je sestavni del dermisa (kožne plasti). Koža je videti napeta in sijoča, z nanosom seruma Glow&Go pa ne izgubljamo na mimiki, zato naš izraz ostaja enak. 

VIDEO, kako serum deluje, si lahko pogledate tukaj:

Rezultat je viden takoj  že po eni minuti boste videti mlajše in lepše:

  • briše gube in sledi utrujenosti,
  • kožo osveži in regenerira,
  • odstrani temne kolobarje okoli oči,
  • izenači ten kože,
  • poveča sijaj kože.

Glow&Go prezentacija.006 | Foto:

Glow&Go je nova generacija kozmetike, in težko je verjeti, da bo delovala v tako kratkem času, ker gube ne izginejo čez noč. Če pa upoštevamo, da daje kratkoročne učinke, tj. začasno skrije gube za omejen čas, je bolj realno. Italijanski proizvajalec želi, da bi se uporabniki seruma zavedali njegovega namena in bili zadovoljni z začasnim učinkom, saj tudi šminka ali ličila za obraz ne obljubljajo trajne lepote.

Prednosti Glow&Go sistema Instant Face Lift:

• brez nelagodja in bolečine, brez igel, oteklin, stranskih učinkov,

• bolje nadzorovana uporaba (možni popravki do idealnih rezultatov),

• učinki so vidni takoj po uporabi, brez čakanja na rezultate,

• boljša integracija v dermis za popoln rezultat s kremo po serumu,

• ne izgubljamo mimike, ni blokiranja mišic,

• cenejši, varnejši in enostavnejši od invazivnih metod.

Kako uporabljati Glow&Go™ Instant Face Lift Serum?

Serum Glow&Go se nanese na predhodno očiščen obraz in doseže učinek liftinga v samo eni minuti po nanosu. Kožo je treba najprej očistiti s posebnim ioniziranim čistilom za takojšnjo nego kože Glow&Go™, da jo pripravite na delovanje aktivnih sestavin seruma. Serum se nanese v zelo majhni količini, tako da lahko 30 ml pakiranja uporabljate od dva do tri mesece. Po nanosu seruma je treba kožo hitro posušiti, najbolje s pahljačo. Deset minut po nanosu seruma predlagamo nanos kreme za takojšnjo nego kože Glow&Go™ za trajne učinke proti staranju. Serum v kombinaciji s kremo koži povrne tonus in jo naredi svilnato, jo regenerira in osveži, zato je koža takoj po nanosu videti bolj čvrsta in bolj mehka. Če z učinki niste zadovoljni, vam denar vrnemo!

Glow&Go prezentacija.013 | Foto:

Danes lahko na internetu najdete številne dvomljive obljube in marketinške trike, ki zavajajo kupce. Zato izdelki, ki imajo res odlične rezultate, tudi postanejo predmet dvoma in nezaupanja.

Glow Laboratory iz Italije daje GARANCIJO ZA REZULTATE, in če niste zadovoljni s serumom za zategovanje kože Glow&Go, ga lahko vrnete, mi pa vam povrnemo celotni znesek nakupa. 

Akcija traja do 1. 4. 2022, rok vračila izdelka je sedem dni od dneva izdaje računa. A to niso edine ugodnosti! Ob naročilu imate tudi BREZPLAČNO DOSTAVO, ob naročilu kreme proti staranju Glow&Go pa vam podarimo brezplačen tonik za čiščenje obraza Glow&Go v vrednosti 19,90 evra. 

Naročite lahko prek našega webshopa  www.glowlab.it ali na telefonsko številko 070 922 722.

BREZPLAČNI TESTER

Če želite preizkusiti delovanje seruma, lahko naročite tudi BREZPLAČEN TESTER 2 ml (v vrednosti 11,90 evra) s poštnino 5,00 evra.

Vsa naročila in informacije dobite na naši telefonski številki 070 922 722 ali na spletni strani www.glowlab.it

Naročnik oglasnega sporočila je INTERNATIONAL HEALTH, D.O.O.

Ne spreglejte