Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 5. 2020,
10.49

Osveženo pred

3 leta, 11 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek hujšanje

Sreda, 6. 5. 2020, 10.49

3 leta, 11 mesecev

Naraven izdelek in super živilo za hitro izgubljanje kilogramov

Oglasno sporočilo

Če sanjate o manj kilogramih in vitki postavi še pred poletjem, potem sem prepričana, da vas bo tole zanimalo!

KENKAI BodyLight | Foto:

Se ne morete nadzorovati, ko gre za hrano? So vaše oči vedno lačne, kilogrami pa se samo nabirajo?

Če ste kadarkoli imeli željo izgubiti odvečne kilograme, vas popolnoma razumem, kajti tudi jaz sem jo imela.

Od začetka je kar šlo in bila sem navdušena, motivirana, odločena, da tokrat bom pa zares izgubila tiste odvečne kilograme, zaradi katerih se počutim slabo, zaradi katerih sem prikrajšana za poglede nasprotnega spola, zaradi katerih se ne počutim samozavestno, atraktivno in lahkotno.

Torej, če razmišljate o izgubi kilogramov, ampak niste popolnoma prepričani, kako se tega lotiti, da bi dosegli dolgotrajen učinek, vam bo to sporočilo pomagalo prihraniti veliko časa in denarja.

Živjo!

Moje ime je Andreja in tudi sama sem imela težave s prekomerno težo in to mi je pomagalo.

KENKAI BodyLight | Foto:

MIT O HUJŠANJU

Hujšanje z dieto je stres za telo, saj vas nenehno spremlja občutek lakote. Za hujšanje z dieto potrebujete veliko energije, saj se nenehno spoprijemamo z občutkom pomanjkanja hrane.

Proces hujšanja mora namreč spremljati veselje, užitek in zadovoljstvo.

Če boste nesrečni v samem procesu hujšanja, cilja ne boste dosegli, saj boste prej izgubili motivacijo.

Saj napačno zastavljeni in neuspeli poskusi v nas še globlje utrjujejo občutek nemoči in neuspeha ter pogosto vodijo v odlaganje problema na boljše čase, ki pa seveda nikoli ne pridejo.

KENKAI BodyLight | Foto:

ZMOTA, V KATERI ŽIVIMO

Vsak strokovnjak za prehrano ve, da ljudje uporabljamo hrano za to, da spreminjamo svoje čustveno stanje, kot so medsebojni konflikti, notranji konflikti, ljubezenske relacije, seksualna nezadovoljstva, težave v službi, problem osamljenosti, strah, občutek krivde.

Neprijetno počutje namreč povzroča, da se začnemo prenajedati, saj hrana na neki način deluje kot pomirjevalo (kar dokazuje ta študija).

Resnica je, da nekatera živila, kot so predelana in sladka hrana, v možganih povzročajo zasvojenost, saj se v nas takrat sproži hormon sreče oz. dopamin (zaradi katerega se počutimo zadovoljne), ki pa ima le kratkotrajen učinek. Zato se tej hrani tudi težko izognemo.

Zasvojenost s hrano je resen problem in glavni razlog, zakaj se nekateri ne moremo nadzorovati okoli določenih živil - ne glede na to, koliko se trudimo.

ZADNJA ŠTUDIJA

Študija, ki jo je objavila prestižna zdravstvena organizacija US National Library of Medicine National Institutes of Health pod vodstvom dveh izjemnih znanstvenih oddelkov nevroznanosti in nutricionistike, je prikazala zasvojenost, vedenjske in nevrokemične učinke, ki nastanejo pri uživanju sladkorja.

Celotno študijo si lahko preberete TUKAJ.

Hrana ima le kratkotrajen učinek na povečanje proizvodnje dopamina oziroma hormona sreče. Hormon sreče, spodbujen s hrano, je le kratkotrajna posledica, ki izzveni kmalu po zaužitju sladke in predelane hrane. Po tem sledi občutek praznine in nezadovoljstva zaradi prenajedanja.

Kaj sploh storiti? Se sprijazniti s povečano telesno težo? Se sprijazniti s "šlaufi" okoli trebuha?

Zate ne vem, ampak jaz si želim več energije za tekanje z otroki, želim si konfekcijske številke 38 (pa čeprav ta najhitreje izgine iz trgovskih polic), želim se počutiti samozavestno in privlačno.

Kje je problem? Prenajedanje vodi do nabiranja kilogramov, kar vodi do stalnega hujšanja, ki iz človeka izsesava zdravje, energijo in težko zaslužen denar. Vidne učinke pa vidimo le v prvih mesecih hujšanja, takrat namreč hujšamo najhitreje, ker iz telesa izgubljamo vodo, maščob se še dotaknili nismo.

Potem se proces hitrega upadanja teže ustavi in takrat po navadi tudi navdušenost mine, motivacija pade, nastane jojo učinek, ki uniči ves trud in dolgotrajno odrekanje.

Zato je za ljudi, ki imajo sindrom nenehnega hujšanja, značilno, da imajo vse življenje povišano telesno težo obenem pa so ves čas na dieti.

Zaradi nenehnega hujšanja in odrekanja se razvijejo motnje presnove in metabolizma v smislu, da se redimo, če zaužijemo že manjšo količino hrane.

Osnovna formula še vedno deluje: zmanjšajte vnos hrane.

Hujšanje je vedno napor in odrekanje je vedno mučno. Biološko smo namreč programirani tako, da se izogibamo izgubam, vsem, tudi izgubi teže, čeprav si to želimo.

Volja je omejen vir moči, ki se pri stradanju še posebno hitro iztroši.

Zaviranje občutka lakote, želje po sladkem in prenajedanju, bo prineslo želene rezultate. Bolj boste omejevali svoj jedilnik in se želeni hrani odpovedovali, bolj boste izgubljali motivacijo ter na koncu obupali, in dosegli jojo učinek.

TO BO POMAGALO!

KENKAI BodyLight | Foto:

BodyLight je 100% naraven proizvod in super živilo za hitro izgubljanje kilogramov. Ima najmočnejšo formulo za oblikovanje postave, ki aktivira izgorevanje maščobnih oblog na trebuhu, bokih, zadnjici in stegnih. Narejen je iz čistih izvlečkov dokazanih učinkovin hidroksicitrične kisline (HCA), kalcija in kalija, pridobljenih iz banane, brokolija in tropskega sadeža Garcinie Cambogie, najboljšega porekla na svetu.

Njegova unikatna formula HCA hitro zmanjšuje telesno težo, saj zavira apetit, ter željo po sladkem in prenajedanju. Upočasni in preprečuje sintezo maščob, s čimer prisili organizem, da začne izkoriščati energijo z izgorevanjem lastnih maščobnih zalog, naloženih okoli trebuha, stegen in zadnjice. Metabolizmu preprečuje, da ponovno zaužit sladkor pretvarja v maščobe.

Dokazno mednarodno študijo hidroksicitrične kisline (HCA) o zniževanju teže in zmanjševanju apetita najdete TUKAJ.

SKRBNO PREVERJENE SESTAVINE IN VARNOST IZDELKA

BodyLight je kontrolirano narejen v skladu z najvišjimi mednarodnimi standardi, ki zagotavljajo varnost, kakovost in dolgotrajno učinkovanje. Vsebuje le 100% naravne učinkovine, najboljšega izvora neokrnjene narave. Sestava: (INCI) 1.100 mg Garcinia Cambogia, HCA 60 %, 50 mg kalija, 50 mg kalcija. Podeljen mu je bil tudi FS certifikat, ki ga je izdalo MZ Republike Slovenije.

UPORABA

O izjemnem delovanju BodyLighta in njegovih učinkih se lahko popolnoma brez tveganja prepričaš tudi sama!

BodyLight vzamemo dvakrat dnevno: ena kapsulo zjutraj in ena 30 minut pred kosilom s 3 dcl vode. Izdelek uporabljajte, dokler ne dosežete želenih kilogramov. Prvi rezultati bodo vidni že v 14 dneh ob rednem uživanju.

IN ŠE GARANCIJA

KENKAI BodyLight | Foto:

Vsako telo je drugačno! Če po uporabi izdelka ne boš opazila nobenega rezultata, ga lahko vrneš v roku 30 dni od prejema in vrnili ti bomo celotno kupnino.

BodyLight lahko po akcijski ceni naročiš TUKAJ in pošljemo ti ga že isti dan na tvoj naslov.

Dobrodošla med najboljšimi!

Naročnik oglasnega sporočila je Kenkai.

Ne spreglejte