Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 5. 2014,
14.32

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 16. 5. 2014, 14.32

8 let

Modno spogledovanje na pomladanskem vrtu (foto in video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Četrtek je minil v znamenju mode, ki se je v obliki dobro premišljenega performansa končal pod okriljem modne trgovine XYZ v ljubljanskem Cityparku.

Dogodek, ki je v večernih urah med najnovejše modne trende privabil številne znane Slovence, je ponudil popolno modno doživetje, ki se ni končalo v obliki klasične modne revije, temveč kot modni performans, kjer so posamezni modni kosi zažareli v popolnoma drugačni luči, kot smo je vajeni sicer.

Snovalci dogodka so videno poimenovali Soba z razgledom, v kateri so na manekenih in manekenkah zaživeli ključni trendi aktualne in prihajajoče modne sezone. Simfonija zvoka, svetlobe in modnih kosov Lahko smo videli številne modne znamke, ki spadajo v premium segment. To so Antony Morato, Armani Jeans, Boss, Burberry, Coccinelle, Dsquared2, Michael Kors, Pinko, Schutz in mnoge druge, ki so v simfoniji z zvokom in svetlobo tvorile sklenjeno celoto.

Številni obiskovalci se tako med samim dogajanjem kar niso mogli načuditi drugačnosti in svežini, ki jo je predstavljala ta oblika dogodka, saj smo lahko s klasičnih modnih revij vajeni predvsem tega, da posamezni modni kos bliskovito švigne mimo nas in se zato le redko dodobra usidra v spomin, medtem ko smo v tem primeru modno kombinacijo zlahka prečesali od glave do pet in si posamezne zanimive podrobnosti zlahka vtisnili v spomin. Nad modo se navdušuje tudi Đuro S svojo udeležbo je na dogodku največ pozornosti vzbujal igralec in režiser Branko Đurić – Đuro, ob katerem pa smo nekoliko pogrešali vedno do potankosti urejeno Tanjo Ribič, ki se je očitno zadržala nekje drugje. Đuro se je na dogodku sicer pojavil v družbi organizatorjev Filmskega festivala Bled, pri katerem s Tanjo sodelujeta kot člana odbora.

Ne spreglejte