Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 1. 2017,
8.02

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Beko

Natisni članek

advertorial modni trend Beko pralni stroj stajling

Ponedeljek, 16. 1. 2017, 8.02

2 meseca, 1 teden

Modni namig: toplo, mehko in vsestransko

Vsebino omogoča Beko
Zima, par | Foto Thinkstock

Foto: Thinkstock

Obarvajte zimski sprehod z mehkimi detajli, ki vas bodo ogreli tudi med romantičnim raziskovanjem mestnih ulic. Obvezna oprema: topel pleten pulover.

Pletenine so poleg džinsa največji "come back" zadnjih sezon. So mehke, udobne, predvsem pa vsestranske. Kombinirate jih lahko tako za bolj udoben stajling za prosti čas kot ob najrazličnejših poslovnih priložnostih.

V zimski garderobi poleg debelega puloverja tudi letos ne smejo manjkati kapa s cofom, debel pisan šal in tople rokavice. S pravo izbiro stajlinga tudi še tako hladna zima ne more pregnati vaše želje po modni izpopolnjenosti.

Ona: zimska romantika sredi mesta

Temperature so tokrat na vaši strani: izkoristite pristen zimski mraz za pravi alpski stajling. Pisan volnen pulover z zimskimi motivi, debele rokavice, hlače in dolg plašč. Če to ni najbolj mehek začetek tedna.

Puloverji, moda, trendi | Foto:

On: karo srajca, odeta v toplino

Tudi vaš začetek tedna je lahko malo bolj sproščen – s toplo srajco s karirastim vzorcem in puloverjem, ki ga nujno kombinirajte z modernim džinsom. Tudi moški so letošnjo zimo neverjetno seksi s pisanim šalom in kapo, ki zakriva njihov skrivnostni pogled.

Modni trendi | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Vsak dan nov stajling

Naj bo tudi izbira zimske garderobe pisana in raznolika. Ne dovolite si, da bi zapadli v pusto enoličnost. Bodite navihani, nekoliko drzni in vedno v koraku z najnovejšimi trendi. Vsak dan je lahko priložnost za malo drugačno modno eksperimentiranje, tudi s pomočjo najnovejše tehnologije, ki vam omogoča, da bodo vaša oblačila vse čas pripravljena na pomerjanje.

Ujemite pravi zimski modni slog, tudi s trendi dodatki iz umetnega krzna. | Foto: Thinkstock Ujemite pravi zimski modni slog, tudi s trendi dodatki iz umetnega krzna. Foto: Thinkstock

Beko – mogočen pralni stroj, ki skrbi za vaš modni slog

Da boste vsak dan v koraku z modo in svojim počutjem, zaupajte pralnim strojem Beko, ki je opremljen z vsemi potrebnimi pametnimi tehnologijami, ki v kratkem času poskrbijo za brezhiben videz vaše garderobe.

Beko | Foto:

Z velikim številom prilagodljivih programov za pranje vseh vrst tkanin lahko glede na svoje potrebe prilagodite čas, temperaturo, število obratov ožemanja in dodatno izpiranje.

Vam je kaj znan naslednji scenarij? Zvečer ugotovite, da je prav tisti pulover, ki ste ga nameravali jutri obleči za v službo, umazan.

Brez skrbi! Pralni stroj Beko bo poskrbel, da boste zjutraj pripravljeni za službo, in to v puloverju, ki ste si ga zamislili.

Beko | Foto: Beko bo nežno opral vaš najljubši volnen pulover

Med programom za nego volnenih oblačil,  ki ga je odobril Woolmark®, se vaš najljubši pulover ne bo poškodoval.  Program  natančno odmerja količino vode in nadzira gibanje bobna, volnena oblačila pa se nežno obračajo v bobnu. Program pri svojem delovanju porabi manj vode in tako prepreči, da bi vlakna prekomerno vpijala vodo, kar pogosto povzroči raztegovanje ali preoblikovanje oblačil.

Nežnejše tkanine lahko operete s programom CoolHygiene® 20 °C , ki je posebej zasnovan za higieno pri nižjih temperaturah.  Poskrbi, da bo vaše perilo higiensko čisto tudi pri temperaturi 20 stopinj Celzija, rezultati pranja pa so enaki, kot bi bilo oprano pri 40 stopinjah.  Najboljše pri tem je, da bo perilo ohranilo prvotni videz, poleg tega pa boste z uporabo tega izjemnega programa prihranili kar do 75 odstotkov energije.

Beko | Foto: Hitro in varno v sušilnem stroju Beko

Ne glede na to, ali so vaše obleke polne živih barv mavrice ali pa ste privrženi temnim in črnim tonom, se vsi strinjamo, da zbledele barve ne pašejo nikomur. Bekova inovativna tehnologija EcoGentleTM toplotne črpalke vam omogoča, da svoja oblačila sušite nežneje in z boljšim energetskim izkoristkom in nižjimi stroški.

Beko sušilni stroji imajo certifikat WoolMark ročna nega za svoj program sušenja volne, kar pomeni, da bodo tudi najbolj delikatna volnena oblačila, ki jih morate prati ročno, posušena z največjo pozornostjo.

Nič več skrčenih puloverjev!

 

Ne spreglejte