Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
24. 11. 2016,
11.01

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča adidas

Natisni članek

advertorial adidas moda

Četrtek, 24. 11. 2016, 11.01

2 meseca, 1 teden

Modna avantgarda kot izziv za ljubitelje urbane mode

Vsebino omogoča adidas

Tokratni trend urbane mode navdih išče pri subkulturah, ki so jih vedno gnale neustaljene forme.

mesto mladina | Foto:

Letošnje modne zapovedi na področju oblačil za prosti čas nas ne bodo pustile ravnodušne. Vse kaže, da se bomo morali navaditi na antislog.

Prihajajo novi čevlji za prosti čas, ki ga njegovi snovalci postavljajo pred težko nalogo: osvojiti mora srca ljubiteljev urbane street fashion mode ter jih prepričati, da se uprejo ustaljenim normam.

A ker gre za adidas, smo prepričani, da jim bo to zlahka uspelo, saj je zgodba, ki stoji za čevlji adidas Originals Tubular, več kot prepričljiva.

Kaj je tisto, zaradi česar je Tubular drugačen?

adidas tubular | Foto: adidas Foto: adidas Njihovo skrivno moč boste začutili, takoj ko jih boste obuli. So nevsakdanji samo na pogled. Udobnost in vrhunski "modni statement" teh čevljev sta namreč tako osupljiva, da se bomo spraševali, kaj smo do zdaj počeli brez Tubularja.

Pri ustvarjanju novih Tubularjev je adidas združil sodobno oblikovanje, atipično obliko in priznane tehnologije, ki jih je prenesel s svojega naprednega športnega segmenta.

Med drugim so opremljeni z unikatnim EVA-podplatom, katerega futuristična konstrukcija spominja na zračnico, v zgornjem delu pa copati prehajajo v obliko nogavice, kar poskrbi za popolno udobje.

Adidas ponovno izziva ustaljene modne zapovedi

Nenavadna linija adidas Originals Tubular je letos prav zaradi omenjene oblike in sodobnega dizajna že dvignila veliko prahu.

Najnovejši modeli namreč ostajajo zvesti svoji nekonvencionalni silhueti, ki išče navdih med urbanimi subkulturami. Tako kot Tubular se tudi te upirajo ustaljenim trendom in narekujejo trende prihodnosti. Tubular je bil ustvarjen za vse, ki si sami krojijo svojo usodo.

 | Foto:

Slovenskim trendsetterjem so že na voljo sveži modeli, med njimi pa najbolj izstopata v popolno črnino odet Tubular Nova za ženske in moški Tubular Viral v vojaških maskirnih barvah.

Tubular Nova vs. Tubular Viral

 | Foto:

Med novimi modeli, ki brišejo mejo med funkcionalnostjo in stilsko dovršenostjo, sta največjo modno revolucijo povzročila modela Tubular Nova in Tubular Viral. Prvi, zasnovan za ženske, bo modne zanesenjakinje prevzel s popolno in večno črnino, ki bo ustvarila tako dnevno kot tudi večerno unikatno kombinacijo.

Modni protagonisti pa si lahko nekonvencionalnost privoščijo z modelom Tubular Viral, ki je zamaskiran v popolno kombinacijo vojaško zelenih odtenkov.

 | Foto:

 

Ne spreglejte