Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
26. 11. 2013,
13.19

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

kozmetika lepota zapravljanje

Torek, 26. 11. 2013, 13.19

8 let

Lepotni izdelki, za katere zapravljamo po nepotrebnem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Kolikokrat se vam je že zgodilo, da ste si kupili kozmetični izdelek, ki ga pozneje sploh niste uporabljali? Predstavljamo vam izbor izdelkov, za katere zapravljamo po nepotrebnem.

Maskara z dvema ščetkama Hoteli ste poudarjene trepalnice, zato se vam je dvojna maskara zdela idealna rešitev, a kaj, ko zjutraj nimate ne časa ne volje ali živcev, da bi si nanašali dva sloja maskare. Tako se hitro zgodi, da na maskaro z dvojno ščetko pozabite, čeprav vas je stala nekaj denarja, ki bi ga lahko zapravili za dobro šminko ali puder. Raje se vrnite k staremu triku in na trepalnice nanesite dvojni sloj maskare, pa bo učinek enak, vi pa boste prihranili denar.

Kreme za posamezne dele telesa Posamezni deli telesa se ne razlikujejo samo po obliki, ampak tudi po debelini kože, njeni občutljivosti, suhosti, elastičnosti ..., zato ni presenetljivo, da za vsak del obstaja posebna krema. Imamo kreme za stopala, podočnjake, vrat, dekolte, razpokane ustnice ..., a drage kreme, namenjene samo njim, še ne zagotavljajo uspeha. Običajno mleko, losjon ali krema za telo bodo dali enake rezultate, če jih boste redno uporabljali.

Tonik za obraz Tonik za obraz večina lepotnih strokovnjakov razglaša za pomemben korak pri negi kože na obrazu, saj naj bi pomagal do lepšega videza, a veliko žensk sploh ne ve, zakaj in kako naj bi ga uporabljale. Vseeno ga kupijo, ker rade skrbijo zase, potem pa se na njem nabira prah. Dejstvo je, da tonik zapira pore, z njim pa lahko porušimo tudi kislinsko ravnovesje na koži, zaradi česar se pozneje začnejo težave s kožo – izpuščaji, rdečica, srbež ... Vaša koža ne bo prav nič na slabšem, če boste uporabo tonika izpustili in nadomestili z vrhunsko kremo za obraz.

Proticelulitne kreme Ni pomembno, kolikokrat vsa stroka pove, da proticelulitne kreme ne odpravijo celulita, v najboljšem primeru ga lahko samo nekoliko omilijo, kozmetična industrija pa jih vseeno prodaja, kot da gre za suho zlato, ki poskrbi za čudeže. Ne nasedajte več praznim obljubam kozmetičnih proizvajalcev – če hočete poskrbeti zase in za to, da se boste dobro počutili v svojem telesu, jejte zdravo in se gibajte, izogibajte se alkoholu in kajenju, pa boste videli, da so rezultati boljši kot po uporabi proticelulitne kreme.

Vpojni robčki za obraz Razen da so običajno ti robčki zelo lično zapakirani, nimajo nobene bolj čudežne lastnosti od svojih bratrancev, to je navadnih papirnatih robčkov, ki so enako vpojni. So le dražji način, kako popivnati maščobo z obraza, tega pa vaša denarnica noče.

Ne spreglejte