Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
9. 9. 2015,
16.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Kickstarter kopalni plašč

Sreda, 9. 9. 2015, 16.35

8 let

Brisača, vzglavnik, torba in kopalni plašč v enem

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Na Kickstarterju se predstavlja nov slovenski izdelek - copcho, kopalni plašč, brisača, vzglavnik in torba za na plažo v enem. Bo ekipi uspelo zbrati načrtovanih 21 tisoč evrov?

"Copcho je kombinacija deskarskega ponča in kopalnega plašča, ki se zaradi premišljenega krojenja lahko spremeni tudi v torbo ali vzglavnik," razlaga Nadja Podmenik, idejna vodja projekta, nekdanja športnica in študentka fakultete za šport.

Copcho je nov slovenski projekt, ki se je po prepoznavnost in denarno podporo odpravil na platformo za množično financiranje Kickstarter. Gre za večfunkcionalno oblačilo iz frotirja, ki bo verjetno navdušil predvsem športnike in tiste, ki svoj prosti čas radi preživljajo ob vodi.

Na Kickstarter po 21 tisoč evrov, računajo na hipsterje in ljubitelje vode Po večmesečnem piljenju kroja in pripravah na kampanjo je mlada podjetnica zdaj izdelek pripravljena predstaviti svetovnemu občinstvu. Na Kickstarterju želi ekipa zbrati vsaj 21 tisoč evrov, za en copcho pa bodo morali podporniki odšteti dobrih 63 evrov.

Podmenikova ne skriva, da so njihova ciljna skupina "hipsterji", računajo pa predvsem na ameriške podpornike. "Ožja skupina so športniki in rekreativci, ki se ukvarjajo z vodnimi športi, copcho pa pride prav tudi v termah, savnah, na jadranju ali kampiranju," nadaljuje mlada podjetnica.

Cilj: spletna trgovina in razvoj novih izdelkov Ponče iz frotirja šivajo slovenske šivilje, na voljo pa so v moški, ženski in otroški različici – tej pravijo copcholino, namenjen pa je otrokom od 18 meseca starosti naprej. Blago živih barv so potiskali z dvema potiskoma, eden v znamenju morja, drugega pa so navdihnili sončni zahodi.

Po zaključeni kampanji na Kickstarterju – ekipa upa, da bo ta uspešna – želi ekipa odpreti spletno trgovino in razvijati nove izdelke, ki bodo, tako kot copcho, "povezani z našima strastema – morjem in soncem," zaključi Nadja Podmenik.

Ne spreglejte