Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
29. 10. 2014,
11.24

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Sreda, 29. 10. 2014, 11.24

6 let, 7 mesecev

Anja Rupel je razkrila recept za mladostniški videz

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Slovenska pevka Anja Rupel z nasmehom sprejema čas, ki mineva, premišljeno pa se spopada s prvimi znaki staranja. Razkrila nam je, kateri je njen najljubši lepotni izdelek.

Skrb za urejen, lep in spočit videz je eno od glavnih vodil marsikatere sodobne ženske. Ob tem pa je treba vedeti, da niso zgolj leta tista, ki izdajajo starost kože, temveč tudi ure in dnevi, ki minevajo. Že en sam dan lahko pusti pečat na ženskem obrazu in znaki staranja kože postanejo bolj izraziti: povešene poteze obraza, pusta koža, globoke gube, zabuhlost, podočnjaki in temni madeži.

Tega se zelo dobro zaveda tudi Anja Rupel, ki je gubicam napovedala vojno že pred časom. Očitno zelo uspešno, saj je pri 48 letih videti fantastično. "Že vrsto let sem zvesta uporabnica linije Vichy Liftactiv in z veseljem sem preizkusila novi Liftactiv Supreme, ki me je takoj navdušil," nam je svojo lepotno skrivnost zaupala pevka, ki je prijetno presenečena nad rezultati kreme, saj so njeni učinki takojšnji in poskrbijo, da je koža čez ves dan bolj gladka in čvrsta. "Po mesecu dni uporabe pa lahko rečem, da deluje tudi na dolgi rok, in to je to, kar sodobne ženske potrebujemo, vse v enem, seveda."

Dokazana resnica: dnevno staranje kože

Utrujenost kože obraza zvečer je znak njenega staranja čez dan. "Zgodnje jutranje ure, ki jih preživim na radiu, se popoldne žal že poznajo na obrazu. Pa tudi stres ob različnih projektih, ki se jih sicer lotevam z veliko ljubezni, neizbežno pušča pečat konec dneva. Gubice so malce bolj opazne, pojavijo se podočnjaki, koža je preprosto videti utrujena, zato je takšen izdelek, kot je Liftactiv Supreme, poleg dobrega mejkapa, več kot dobrodošel," kliničnim raziskavam Vichy potrjuje tudi Anja Rupel.

Prava rešitev: Liftactiv Supreme

Vichy predstavlja dinamičen pogled na proces nastajanja gub ter izgubo čvrstosti in staranja kože: nov izdelek Liftactiv Supreme z lifting učinkom, ki traja ves dan.

Lepotni nasvet Anje Rupel

Dobro in sproščeno počutje v svoji koži, ne glede na leta, ki jo zaznamujejo, je rezultat dobrih kozmetičnih izdelkov in tudi pozitivne naravnanosti in odprtosti do življenja. Prav to je glavno mladostniško vodilo Anje Rupel, ki nam je na koncu svetovala: "Vsem ženskam pa polagam na srce, naj poleg redne nege in čiščenja kože ne pozabijo na to, da uživajo v drobnih stvareh – četudi gre kdaj pa kdaj za pregrehe."

Ne spreglejte