SiolNET. Trendi Kultura
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Šelestenja bodo popestrila jesenske večere v Kopru

Zavod Koper
Oglasno sporočilo

Niz več kot tridesetih dogodkov pod skupnim imenom Šelestenja bo od sredine oktobra do sredine decembra popestril konce tedna v koprski protokolarno-prireditveni dvorani sv. Frančiška Asiškega.

Šelestenja, kot so poimenovali cikel dogodkov med 15. oktobrom in 12. decembrom, bodo z glasbenimi, komičnimi, gledališkimi, literarnimi in filmskimi večeri ter drugimi vsebinami bogatila večerno dogajanje ob koncih tedna v Kopru. 

Za uvod v bogato jesensko dogajanje bo na prvem večeru, 15. oktobra, z akustičnim koncertom poskrbela Ditka z zasedbo. Tudi sicer bodo četrtkovi večeri v znamenju akustičnih koncertov priznanih slovenskih glasbenikov. Med drugimi bodo nastopili Tabu, Zoran Predin, Easy & friends, Rudi Bučar Trio, Maja Keuc, Boris Cavazza kvintet, Neca Falk in Adi Smolar.

Zavod Koper

Petki bodo minili v znamenju literarnih, filmskih in stand up večerov, za sobotno dogajanje pa bodo poskrbela različna kulturna društva Mestne občine Koper, ki bodo s pevskimi in plesnimi nastopi ter koncerti poskrbela za živahno jesensko dogajanje.

Niz dogodkov Šelestenja bodo izpeljali v skladu z veljavnimi ukrepi, za četrtkove in sobotne ter stand up večere bodo v koprskem TIC od prihodnjega tedna na prodaj vstopnice, petkovi filmski in literarni večeri pa bodo brez vstopnine. 

Zavod Koper

V Zavodu za mladino, kulturo in turizem Koper pojasnjujejo, da so s Šelestenji želeli s kakovostno vsebino zapolniti pregovorno dolge jesenske večere in ljudem v času omejitev kljub vsemu ponuditi možnost za razvedrilo in zabavo, sočasno pa izvajalcem, ki so zaradi trenutnih razmer omejeni, ponuditi možnost za nastopanje.


Naročnik oglasnega sporočila je Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper.

delitve: 4
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin