SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Vabljeni v prenovljen salon ETIS Ljubljana

Oglasno sporočilo

podjetju ETIS smo odprli vrata svojega prenovljenega salona v Ljubljani, ki je kot najsodobneje oblikovani in premišljeno zastavljeni razstavni salon na voljo na Tržaški cesti 333. 

Etis_2 | Foto:

Ideja o prenovi salona sega v leto 2018, ko smo sprejeli usmeritev in kratkoročni načrt ponudbe ter načina dela za prihodnost salona. Prečistili smo ponudbo blagovnih znamk in dobaviteljev, ki so vredni zaupanja ter jih z veseljem priporočamo glede na dolgoletne izkušnje. Upoštevali smo kakovost produktov, storitve in trajnostno naravnanost.

Pri prenovi salona smo še posebej veliko pozornost namenili temu, da je na enem mestu razstavljena izbrana ponudba izdelkov bele tehnike in kuhinj vrhunske kakovosti v ambientu, kjer se bodo naše stranke počutile prijetno in domače.

Etis_5 | Foto:

Poseben poudarek med drugim namenjamo individualnemu delu s kupci, ki jim po posvetu ponudimo primerno rešitev, ki bo najbolj ustrezala njihovim potrebam in željam. Salon je postavljen tako, da to omogoča, in tudi način dela je tak, da se s kupci dogovorimo za termine, ki jim ustrezajo, da se jim lahko kakovostno posvetimo in tako poskrbimo, da so slišani brez motečih dejavnikov.

Naše stranke lahko pred nakupom preverijo in preizkusijo aparate na konkretni predstavitvi aparatov. Kuhinja kot stičišče in središče dogajanja druži ter povezuje različne generacije. Zato je še toliko pomembnejše, da dobro premislite ter svojo kuhinjo in dom opremite po svojih željah.

Etis_3 | Foto:

Za izvedbo dogovorjenega poskrbijo naše izkušene ekipe, ki opravljajo delo na terenu, in sicer pod budnim očesom skrbnika projekta. Pri svojem delu uporabljamo sodobna orodja, ki so v veliko pomoč, da dosežemo kakovostno celoto. Poskrbimo za prenos dobrih praks in izkušenj v nove projekte.

Podjetje ETIS d. o. o. je družinsko podjetje, ki svoje zveste in nove stranke razvaja na slovenskem trgu že od leta 1990. Vsa ta leta v podjetju ETIS ustvarjamo uspešne zgodbe in projekte, katerih rezultati uspešnega dela so vidni tudi v prenovljenem salonu. Trudili se bomo, da nas naše stranke še naprej prepoznajo kot zaupanja vrednega partnerja na vseh področjih delovanja od servisa, prodaje rezervnih delov, bele tehnike do kuhinj, ter da bomo vsem s pomočjo svoje strokovne ekipe svetovalcev približali vrednote znamk, ki jih ponujamo in ki temeljijo na dovršenosti, kakovosti, energetski učinkovitosti in trajnosti. Zadovoljstvo strank je namreč naš največji uspeh.

Še posebej nas veseli, da vam lahko predstavimo vse nove aparate, približamo njihovo uporabnost in vam zagotovimo prvovrstno izkušnjo. Če ste zahtevni v kuhinji, potem se pustite razvajati le najboljšim.

Zato vas ob tej priložnosti vabimo, da se nam pridružite na predstavitvenih dnevih, kjer vas bomo popeljali v svet najboljše tehnologije.

Nova dimenzija kuhanja in pečenja – ŽE V SALONU ETIS LJUBLJANA. Spoznajte jo v živo.

2b_Etis | Foto:

Atraktivna, učinkovita, inovativna – to je NOVA pečica BORA X BO. Vse željne novosti in inovativnosti v vaši kuhinji vabimo na predstavitev revolucionarnega produkta izpod rok inovativne ekipe podjetja BORA. V družbi vrhunskega kuharja in naše ekipe se potopite v prednosti, ki jih ponuja pečica XBO. Verjemite, ni jih malo. Prijavite se na enega od ponujenih terminov in bodite med prvimi, ki boste v živo in pobližje spoznali novo ikono.

22. in 27. septembra smo za vas pripravili:

  • kavo dobrodošlice,
  • demonstracijo peke in kuhanja v pečici BORA X BO z vrhunskim kuharjem v živo,
  • izvrstno hrano (pokušina vsega ustvarjenega),
  • odlične recepte izpod rok priznanih tujih kuharjev, ki se lahko pohvalijo z Michelinovimi zvezdicami,
  • degustacijo vin priznanega vinarja,
  • svetovanje in predstavitev ekipe ETIS in BORA.

Povezava do PRIJAVE NA DOGODEK.

Vabljeni…raziščite in doživite prenovljen salon ETIS Ljubljani.

Naročnik oglasnega sporočila je ETIS, D.O.O. LJUBLJANA. 

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin