SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Odkrita je skrivnost, ki jo skrivajo slaščičarji

Oglasno sporočilo

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko za rojstne dneve, obletnice ali druga praznovanja pripravljate različne sladice ter želite, da so videti popolno. Skoraj vsakič pa se pri okraševanju soočite z neuspehom ali celo katastrofo. Končni rezultat pa je zmešnjava na torti, neuspele rože na mafinih, krema, ki je videti kot madež na vaši torti ... Na koncu se postrežba vedno konča z besedami, ki si jih nihče ne želi slišati – ni lepa, je pa dobra. Ali pa se odločite, da boste za peciva plačali pravo malo bogastvo, da bi dobili dobrote popolnega videza.

Net Sales

Bi verjeli, če bi vam rekli, da imajo slaščičarne svojo skrivnost, zaradi katere je vsaka sladica videti popolna? Če je okraševanje sladic umetnost, bo ta skrivnost vsakogar spremenila v umetnika. Zakaj ne bi torej še sami postali umetnik za okrasitev peciva, tort, mafinov in celo slanih prigrizkov ter kanapejev? Zakaj ne bi postali ponosni na svoje mini umetnine popolnega videza in okusa?

S pomočjo tega kompleta boste posladke okrasili v samo dveh minutah, in to brez napak!

Verjetno ste do zdaj že preizkusili različne komplete za dekoracijo tort in peciva. Skoraj vsi uporabniki imajo enake težave: vrečke zelo hitro počijo, so slabe kakovosti, težko jih je vzdrževati, trajajo kratek čas in jih je na koncu treba vreči v smeti, preden lahko sploh naredimo torto, na katero smo ponosni. Ni treba posebej poudarjati, da morate biti pravi mojster, da veste, kako jih uporabljati in z njimi narediti okraske, ki jih želite.

Tej nočni mori je končno prišel konec, saj se je na trgu pojavil nov cvetlični komplet za okraševanje, ki je zasenčil vse ostale komplete – CakePro. Ta 13-delni komplet dela čudeže v vaši kuhinji. Z njim je okrasitev postala petkrat lažja, hitrejša, zabavnejša, a tudi bolj profesionalna. S sedmimi nastavki za cvetove in dvema nastavkoma za liste bo vaša ustvarjalnost dobila krila – pravzaprav je edina omejitev vaša domišljija. Vse, kar boste želeli, boste našli na torti, piškotu, mafinu... Pri tem pa ne potrebujete nobenih predhodnih izkušenj.

Nastavek s pregradami omogoča, da lahko hkrati uporabite mešanico v kar treh različnih barvah, kar bo vsako sladico ovilo v ščep čarobnosti. Ob rojstnih dnevih, obletnicah, dekliščinah, prazničnih večerjah in družinskih zabavah bodo vaše dobrote razveselile vsakega gosta.

Net Sales

Pokažite svojo ustvarjalno plat in naredite mini umetnine

Cvetlični komplet za okraševanje bo postal vaša desna roka v kuhinji. Glavni razlog, zakaj ga na tisoče žensk po vsem svetu hvali in z navdušenjem govori o njem, je ta, da vsakič brez napak naredi popolne okraske! Tako je, brez napak in nervoze bodo vaše mojstrovine, na katere boste ponosni brez izjeme, vedno popolne.

Komplet je namenjen tako profesionalnim slaščičarjem in izkušenim gospodinjam kot tudi začetnikom. V paketu se nahaja sedem nastavkov za izdelavo cvetov, dva nastavka za oblikovanje listov, ena slaščičarska vrečka za večkratno uporabo, dve sponki (za uporabo ene kreme ali treh večbarvnih krem naenkrat) in ena ščetka za čiščenje nastavkov. Odvisno od tega, kaj želite narediti, izberite pravi nastavek, naredite kremo za dekoracijo (v eni ali več barvah), kremo vstavite v vrečko in pustite domišljiji ter izdelku CakePro, da skupaj ustvarjata čudeže.

Kakovost brez kompromisov

Vsi deli kompleta CakePro so enostavni in praktični za vzdrževanje. Narejeni so iz kakovostnih materialov, ki ne rjavijo, ne oddajajo neprijetnega vonja in ne zadržujejo ostankov. Komplet vam bo dobro služil veliko let in vam olajšal delo v kuhinji. Prav tako boste prihranili veliko denarja, ki ste ga doslej namenili za popolne torte, pecivo in mafine za praznične dni. Od zdaj naprej bo tudi vaša slavnostna miza videti enako popolna kot tiste, ki ste jih doslej ljubosumno gledali na družbenih omrežjih.

Net Sales Kako priti do tega fantastičnega kompleta? Kompleta CakePro ni mogoče najti v trgovinah. Kupite ga lahko le prek spleta na uradni spletni strani proizvajalca. Toda prihaja še presenečenje … Proizvajalec se je odločil, da bo nagradil naše bralce in jim pripravil poseben popust. Za vse, ki se danes odločite naročiti ta komplet za popolno okrasitev vseh dobrot, proizvajalec omogoča 50-odstotni popust!

POZOR: Število kompletov po znižani ceni je omejeno, zaloge pa po pričakovanjih hitro kopnijo! Če želite postati pravi umetnik pri okraševanju vseh dobrot, pohitite in naročite svoj komplet CakePro brez odlašanja.

BONUS! Recept za idealno masleno kremo: 150 g masla, 350 g sladkorja v prahu, 50 ml sladke smetane, 20 ml ekstrakta vanilje. Zmešajte maslo, dodajte presejan sladkor v prahu, stepeno sladko smetano in ekstrakt. Mešajte, dokler se vse sestavine dobro ne povežejo. Ohlajeno kremo razdelite, dodajte barve po želji, napolnite vrečko za okrasitev in uživajte v okraševanju.

Naročite zdaj in vse svoje dobrote spremenite v mini umetnine.

Naročnik oglasnega sporočila je Net Sales Ltd

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin