SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Odkrijte radosti točenega piva

Oglasno sporočilo

Podjetje Pivovarna Laško Union Online, ki je del skupine Heineken, predstavlja spletno trgovino – Rundasekunda! Popolna spletna stran, kjer boste našli velik izbor izdelkov in naprav za popolno točeno pivo doma!

Runda sekunda

Še pred nedavnim smo vsi hoteli imeti "mašino" za kavo. Obnorele so svet in skoraj ni kuhinje, ki nima aparata, ki zjutraj poskrbi, da dom zadiši po omamni črni sreči. Zdaj je tu nov trend: aparat za točeno pivo, ki ga imate lahko kar na kuhinjskem pultu. V spletni trgovini Rundsekunda sta na voljo dve vrsti točilnih naprav: "The Sub" in "Blade". Kot novost še posebej dobrodošli za razne priložnosti, kot so domače zabave in pikniki. Z napravo za točeno pivo doma pa lahko poskrbite tudi za izvirno in inovativno darilo! Poleg točilnih naprav je v spletni trgovini na voljo tudi kakovostna ponudba že poznanih pakiranj piva in brezalkoholnih pijač.

Ne spreglejte kode za popust RUNDASTART5, ki vam za prvo naročilo prinese pet odstotkov popusta ob nakupu! Koda velja do 30. 6. 2019. Preveri več na rundasekunda.si!

In saj veš, tudi ko je kaj novega v igri, živi in pij odgovorno. "Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju."

Cheers!

Runda sekunda


Naročnik oglasne vsebine je PIVOVARNA LAŠKO UNION, D. O. O.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin