Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 6. 2024,
9.52

Osveženo pred

1 dan

Vsebino omogoča Hlebček d.o.o.

Natisni članek

hlebceknadom.com dopeka kruh advertorial

Petek, 14. 6. 2024, 9.52

1 dan

SPOZNAJTE KRALJE DOPEKE IN PRIČARAJTE HRUSTLJAVE TRENUTKE

Kruh iz domače peke: slasten okus, hrustljava skorja in značilne luknje v notranjosti #nagradnikviz

Vsebino omogoča Hlebček d.o.o.
Hlebček | Foto Hlebček d.o.o.

Foto: Hlebček d.o.o.

Poznate tisti čarobni trenutek, ko se zbudite na sobotno jutro in sanjarite o svežem, dišečem kruhu z zlato hrustljavo skorjico? Ste se mogoče že znašli v situaciji, ko je nenadoma pozvonilo in je na vratih stal nepričakovan obisk, vi pa ste želeli postreči nekaj res posebnega, a je bila pekarna predaleč? Tukaj vstopi hlebceknadom.com – junak Kraljev dopeke, ki vam omogoča, da imate svoj najljubši kruh in pekovske izdelke vedno na zalogi, saj jih lahko tudi brez težav shranite v zamrzovalniku in dopečete, ko jih potrebujete. Da so trenutki še lažji, pa vam Kralje dopeke dostavimo tudi na dom.

 

SODELUJTE V NAGRADNEM KVIZU in osvojite lepe nagrade.

Kralji dopeke se predstavijo

Izbor Hlebčkovih kruhkov iz spletne trgovine hlebceknadom.com je prava poslastica za vsakega ljubitelja okusnega, hrustljavega in svežega kruha. Od klasičnega belega kruha z mehko sredico in hrustljavo skorjico do polnozrnatega, bogatega z vlakninami, koruznega in takšnega, ki na vašo mizo prinese rustikalen okus. Vsak hlebček je skrbno pripravljen in vam ponuja popolno ravnovesje okusa in teksture.

Za popoln zajtrk, okusno malico ali vikend brunch lahko postrežete pekovske izdelke, ki slovijo po svoji vsestranski uporabnosti. Zraven umešanih jajčk se odlično priležejo sirovka, koruzna štručka ali pletenica z makom, ki ustvarijo prijetno harmonijo okusov.

Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o.

Če ste eden izmed tistih, ki v svoj dan radi pričarajo sladke okuse, si dovolite preizkusiti spekter Hlebčkove sladke ponudbe. Stari in tradicionalni recepti Ome Zinke, kjer najdete tudi domačo makovo in orehovo potico, s svojimi okusi puščajo nepozaben pečat. Verjamemo, da se ne boste mogli upreti tudi okusnim linškim, vanilijevim in babičinim piškotom, ki so popolna kombinacija s skodelico čaja ali kave.

Za posebne priložnosti pa so na voljo tudi resnično sladke pregrehe. Hlebčkovi slaščičarski mojstri so razvili način, kako ustvariti privlačno in okusno torto, ki se približa vsem vašim željam in potrebam.

Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o.

Kaj je pravzaprav dopeka?

Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o. Ali veste, kaj je pravzaprav dopeka? Predstavlja inovativen način priprave kruha in pekovskih izdelkov, ki vam omogoča, da uživate v svežem in okusnem kruhu iz udobja svojega doma. Gre za postopek, pri katerem je Hlebčkov kruh v 95 odstotkih predhodno pripravljen in delno pečen v pekarni. S tem dobi strukturo, obliko in okus, ki so značilni za visokokakovostne izdelke. Ko prejmete Hlebčkove dobrote na dom, jih preprosto postavite v pečico in dokončate peko. V nekaj minutah boste imeli sveže pečen kruh z zlato hrustljavo skorjico in mehko puhasto sredico. Izdelki ohranijo svežino tudi do štiri dni, brez skrbi pa jih lahko hranite v skrinji in se s tem pripravite na morebitne nepričakovane dogodke.

Piknik s hlebčkovimi kralji dopeke

Poletje je čas, ko lahko uživamo v dobri hrani in družbi najboljših prijateljev. Nič ni boljšega kot sproščen dan, napolnjen z okusnimi dobrotami, ki so pripravljene z ljubeznijo in predanostjo. Hrustljav in svež kruh je mnogokrat tista pika na i, ki pikniku pričara domačnost in toplino.

Da pa boste na piknik vedno pripravljeni, vam je hlebceknadom.com pripravil izbiro najljubših kruhkov.

ŽANOV KRUH: Z Žanovim kruhom lahko goste presenetite s hrustljavo skorjico in nežno mehko sredico, s katero bo vsak grižljaj potovanje po domačih okusih kruha.
Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o.

KRALJEVI HLEBČEK: Če iščete kruh, ki bo vašemu pikniku dodal pridih elegance, je Kraljevi hlebček s svojo veličastno obliko in bogatim okusom prava izbira. Odlično se počuti tudi v družbi sirov, avokadovega namaza in sveže zelenjave.
Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o.

OCVIRKOVA KORENINA: Za ljubitelje tradicionalnih okusov bo ta kruh prava poslastica. S hrustljavimi ocvirki bo vaše goste popeljal v čase domačih okusov in spominov. Prav tako je odlična spremljava k sirovi plošči.
Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o.

RUSTIKALČEK: Rustikalček je prava izbira za ljubitelje domače peke, hrustljave skorjice in polnega okusa. Obožuje tudi družbo suhomesnatih izdelkov.
Hlebček | Foto: Hlebček d.o.o. Foto: Hlebček d.o.o.
Dostava na dom

hlebceknadom.com lahko svoj dom spremenite v pravo majhno pekarno, saj nudijo dostavo po celi Sloveniji. Ne glede na to, ali ste v srcu Ljubljane ali na čudovitem podeželju, lahko vaš najljubši kruh prispe na vaša vrata v samo treh dneh. Da je odločitev še lažja,  vam hlebceknadom.com ob nakupu nad 20 evrov podarja tudi brezplačno poštnino. S tem se lahko prepustite mamljivemu vonju kruha, ki vas bo popeljal v čudovit svet domačega pečenja, kjerkoli se nahajate. Izkoristite 15-odstotni popust ob nakupu do 30. junija 2024.

Koda ob nakupu na spletni strani: PIKNIK15

Hlebčkovi recepti

Z izdelki iz dopeke lahko začnete ali pa tudi končate dan. Pripravite si lahko hranljiv zajtrk, okusen brunch, bogato malico ali zdravo večerjo. Izbire in možnosti je ogromno, le prepustiti se morate svoji domišljiji. Da bo vaše popotovanje še zabavnejše in preprostejše, smo za vas pripravili odlične recepte, ki vam bodo v pomoč pri iskanju idej za različne obroke. Pripravite se na okusno raziskovanje in uživajte v vsakem grižljaju Kraljev dopeke.

Naj poletje postane čas nepozabnih okusov in nasmehov, ki jih delite s svojimi najdražjimi. S hlebceknadom.com boste vedno pripravljeni na nepozaben kulinarični užitek!

Ne spreglejte