SiolNET. Trendi Kulinarika
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Bodite kul z vodo Dana v embalaži Tetra Pak®

Oglasno sporočilo

Naslednjič, ko boste kupovali vodo, poiščite in poskusite ključno novost v kategoriji, ki je na voljo v vseh bolje založenih trgovinah, drogerijah in bencinskih črpalkah: naravno mineralno vodo Dana v 0,75-litrski embalaži Tetra Pak. Odličen izdelek za vroče poletne dni bo dodal piko na i razigranemu doživetju na plaži, športnim aktivnostim, udobju na poti ali pa spokojnosti doma.

Dana

Z izbiro vode Dana v novi embalaži Tetra Pak boste vedno pripravljeni na nove izkušnje in dogodivščine. Embalažo izdelka je mogoče reciklirati, saj je izdelana večinoma iz kartona iz naravnih in obnovljivih virov. Les, ki se uporablja za embalažo, je prejel certifikat Sveta za nadzor gozdov z oznako FSC™, ki zagotavlja, da uporabljen les prihaja iz dobro upravljanih gozdov in drugih obnovljivih virov.

Ključna novost na tržišču…

Naravna mineralna voda Dana v embalaži Tetra Pak predstavlja novost v svoji kategoriji in je kot nalašč za poletno osvežitev ne glede na to, kje ste, saj je nov inovativni izdelek v velikosti 750 ml primeren za uporabo tako doma kot na poti. Edinstvenost tega izdelka pa se skriva tudi v dejstvu, da imajo slovenski potrošniki ta privilegij, da kot prvi uživajo v vodi, pakirani v embalaži Tetra Prisma® Aseptic v velikosti 750 ml, ki je sodobnega izgleda, ovita v kovinski odsev. Nova embalaža je zelo priročna, saj je enostavna za držanje, pitje in nalivanje.

Naravna mineralna voda Dana blagodejno vpliva na zdravje, saj vsebuje razmeroma visok delež kalcija in magnezija. Primerna je tudi za ljudi, ki uživajo živila z nizko vsebnostjo natrija. Je naravna in ne vsebuje ogljikovega dioksida ter sodi med nizko mineralizirane vode. Voda Dana ima povprečno pH-vrednost 7,3, kar je tako rekoč nevtralna vrednost, ki blagodejno vpliva na naše telo in je zelo podobna pH-vrednosti krvi v telesu. Je prva slovenska voda, katere kakovost redno preverjajo z biološkimi testi, ki zagotavljajo varnost za zdravje (testi Allium).

... ki sledi novim trendom

Inovativen in modern izdelek sledi novim trendom ter izpolnjuje pričakovanja potrošnikov, ki si želijo udobnih in sodobnih produktov, zasnovanih tako, da ustrezajo njihovemu življenjskemu slogu. Z njim zagotovo ne bodo ostali neopaženi, hkrati pa boste naredili nekaj dobrega za okolje.

Z mineralno naravno vodo Dana v inovativni Tetra Pak embalaži uživajte v poletju in ne pozabite…marsikateri pogled se bo ustavil prav pri vas.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih Tetra Pak in Dana, za sodelovanje v ekskluzivni ponudbi tega poletja pa uporabite oznake #Dana #VirŽivljenja #TetraPak #ProtectsWhatsGood.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin