Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 8. 2024,
14.10

Osveženo pred

11 ur, 18 minut

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,54
horoskop škorpijon horoskop devica horoskop ribi horoskop rak nebesna znamenja astrologija horoskop 2024 horoskop horoskop

Natisni članek

Torek, 13. 8. 2024, 14.10

11 ur, 18 minut

Ljudje, rojeni v teh znakih, radi igrajo žrtev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 0,54
žalost, jok | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ste se kdaj vprašali, zakaj se nekateri ljudje vedno postavljajo v vlogo žrtve? Odgovor se morda skriva v astrologiji, saj to velja predvsem za štiri znake horoskopa.

Rak

Raki so znani po svoji globoki čustvenosti in empatiji, toda ta občutljivost s seboj pogosto prinese tudi dramo. Ko se raki znajdejo v težavnem položaju, jih preplavijo čustva in se nemudoma postavijo v vlogo žrtve, da bi dobili dodatno pozornost in podporo. Ko jih doleti krivica, naj bo še tako majhna, se takoj odzovejo s točenjem solz.

Ribi

Ribe so znamenje, ki živi med resničnostjo in sanjami. Pogosto bežijo pred resničnostjo, kar jih pripelje v položaje, v katerih se počutijo nerazumljene in nespoštovane. Ko se znajdejo v konfliktu, ribe pogosto idealizirajo pretekle dogodke in se prikazujejo kot nedolžne žrtve lastnih melodram. Zaradi občutljivosti in umetniškega duha so pravi kralji in kraljice drame.

Devica

Device so analitične in perfekcionistične, ko kaj ne gre po načrtu, pa se rade postavijo v vlogo mučenika. Ves čas težijo k popolnosti, ko svet ne sledi njihovim standardom, so frustrirane. Vse težave, s katerimi se soočajo, dramatizirajo in poudarjajo ter svoje trpljenje prikazujejo kot neznosno, pri čemer ne izpustijo niti ene podrobnosti.

Škorpijon

Znano je, da so škorpijoni mojstri manipulacije. Ko začutijo, da jih je nekdo izdal ali prizadel, se njihova maščevalnost pogosto sprevrže v dramatično igranje žrtve. Svojo bolečino škorpijoni izkoristijo kot orožje in z njim pritegujejo pozornost, obenem pa v senci že načrtujejo maščevanje.

Preverite svoj dnevni horoskop.

zabava, prijatelji, alkohol
Trendi Astrološki znaki, ki premalo skrbijo za svoje zdravje
par, ljubezen, tetovaže
Trendi Nebesna znamenja, ki jih nihče ne razume
ženska, nasmeh
Trendi Znaki horoskopa, ki so videti mlajši, kot so v resnici
Ne spreglejte