SiolNET. Trendi Glasba
1,55

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Tanja Žagar: Če sem morala prositi fante za ples, nisem imela težav #video

1,55

termometer

Slovenska pop zvezdnica Tanja Žagar se vrača odeta v disko ritme iz zlatih sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Izdala je novo skladbo in videospot, začenja pa tudi priprave na tradicionalni veliki koncert v Hali Tivoli.

Nova skladba Pleši z mano zdaj odmeva v disko ritmih in te v trenutku zvabi na plesišče, je ekipi oddaje Planet 18 zaupala Tanja Žagar, ki tudi sama rada obuje plesne čevlje. Besedilo za pesem je napisala sama. Čeprav tega marsikdo ne ve, ni redko, da sama prime za pero. Več o tem v zgornjem videoposnetku.

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • marsal / 26.09.2019. ob 12:57 +1 0

  kot bivši DJ , bi me težko kdo prepričal , da javno zavrtim ta njen " poskočni " komad ! Mogoče bi ga dal na koncu , da se folk pobere ven !

  +1 0
 • Abelard / 26.09.2019. ob 09:59 +2 - 1

  Večina slovenskih t.i. "estradnikov," (ta izraz jim zelo godi) bi morala biti na pogojni kazni zaradi plagiatorstva, tisti, ki pa še niso kradli drugim pa (spet večina) zaradi obupnega nivoja njihovih tekstov. Glede glasbe pa tako ni treba izgubljati besed, trije akordi v glavnem zadoščajo in že si peveeeec.

  +2 - 1
 • Astrolog / 26.09.2019. ob 11:15 +1 - 1

  ABELARD, glasba je tako zgrajena, da trije akordi popolnoma zadostujejo. Po kvintnem krogu (5 tonov razlike v smeri urinega kazalca in 4 v nasprotni smeri) se prvi akord imenuje dominanta, ki mu sledi dominanta sept akord (tako imenovana sedmica) in nato še sub dominanta. Bob Dylan je 40 letno kariero zgradil na treh akordih (D, A7 in G).

  +1 - 1
delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin