Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 11. 2022,
10.26

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,80

1

Natisni članek

oddaja talent Hrvaška

Ponedeljek, 28. 11. 2022, 10.26

1 leto, 4 mesece

Slovenec prepričal žirijo in se v hrvaškem Supertalentu prebil v finale #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,80

1

Štajerec Kristijan Crnica, ki sicer že nekaj časa živi in ustvarja v Ljubljani, se je v nedeljo na tretjem polfinalnem izboru hrvaške oddaje Supertalent uvrstil v finale, in to čeprav Slovenci zanj nismo mogli glasovati.

"Zgodilo se je neverjetno. Hrvaško občinstvo je že drugič ostalo odprtih ust," je njegova ekipa zapisala v sporočilu za javnost. 

Leta 2013 se je v oddaji Slovenija ima talent prebil v polfinale 

Crnica je učitelj glasbene umetnosti na zasebni osnovni šoli in multitalentiran glasbenik. Svojo srečo je leta 2013 preizkusil v slovenski različici oddaje Slovenija ima talent. Uspelo mu je priti v polfinale. 

Po skoraj desetletju kombiniranja učiteljskega poklica in ustvarjalnosti se je spet znašel na odru talentov, tokrat na Hrvaškem, po po brezhibnem avdicijskem nastopu so ga namreč Hrvati v polfinale poslali s stoječimi ovacijami. Enako navdušeno je bilo občinstvo tudi ob njegovem polfinalnem nastopu, na katerem so mu vrata v finale nato družno odprli člani letošnje komisije Maja Šuput, Davor Bilman, Fabijan Pavao Medvešek in Martina Tomčić. Ta je dejala, da ji je iskreno žal, da mu ni že na avdiciji namenila zlatega gumba, so še zapisali v sporočilu. Finale hrvaškega Supertalenta bo še pred božičem. 

Crnica je učitelj glasbene umetnosti na zasebni osnovni šoli in multitalentiran glasbenik.  | Foto: Ines Kelenc Crnica je učitelj glasbene umetnosti na zasebni osnovni šoli in multitalentiran glasbenik. Foto: Ines Kelenc Pred finalnim nastopom napoveduje izid dveh pesmi 

Glasbenik pa še pred finalnim nastopom napoveduje izid kar dveh novih pesmi. Prva pesem z naslovom Ta dan, ki jo pripravlja z legendarnim producentom Žaretom Pakom, bo izšla 12. decembra ob 12. uri na Kristijanovem kanalu na YouTubu, drugo v hrvaškem jeziku pa boste lahko prvič slišali na omenjenem finalnem nastopu.

Kristijan obljublja spektakularen nastop ter prav tako navdušujoč in nekoliko poseben videospot. Kot pravi Kristijan: "Vse, kar delam, mora biti pristno in predvsem brez zadržkov. Mora biti jaz."  

Jutro na Planetu
Planet TV Glasbenik nam je odprl vrata svojega dvorca #video
Planet Vau
Planet TV Glasbenik Petar Grašo ima zanj posebno vlogo #video
Grašo poroka
Trendi Hrvaška glasbenika sta postala starša
alen vitasović
Trendi Hrvaški glasbenik zaradi okužbe s koronavirusom uporablja invalidski voziček
Ne spreglejte