Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 3. 2017,
9.59

Osveženo pred

2 meseca, 1 teden

Vsebino omogoča Big Bang

Natisni članek

advertorial JBL

Četrtek, 16. 3. 2017, 9.59

2 meseca, 1 teden

Še bolj na glas: kateri so najbolj vroči hiti te sezone?

Vsebino omogoča Big Bang
JBL

S postopnim višanjem zunanje temperature se v nas povečuje tudi želja po bolj vročih in hitrih glasbenih ritmih. Da bodo prihajajoči meseci še bolj pustolovski, smo sestavili seznam hitov, ki jih boste želeli poslušati na ves glas.

Na pikniku s prijatelji, na izletu s kolesom, na plaži ali kar tako, ker vam bo prijala dobra glasba. Pripravili smo seznam tistih hitov, ki vas bodo skozi vso pomlad in poletje nedvomno napolnjevali z energijo in neustavljivo željo po raziskovanju sveta.

Zara Larsson - So Good

Ed Sheeran - Shape Of You

 

Steve Aoki & Louis Tomlinson - Just Hold On

 

Snoop Dogg & Wiz Khalifa - Young, Wild and Free ft. Bruno Mars

 

Lincoln Jesser - Right By You

Da bo res na glas!

Če želite glasbo resnično doživeti in začutiti vsak delček njenega ritma, povečajte glasnost in se prepustite zgodbi, ki jo je za vas pripravila.

Da bo glasbeno doživetje res izpopolnjeno, pa morate izbrati zvočnike, ki vam zagotavljajo najboljši in najčistejši zvok. Prav zaradi tega so zvočniki JBL postali pravi poletni hit, ki poleg vrhunskega zvoka, odličnega basa in privlačne oblike ponujajo tudi široko paleto barv, s katerimi poudarite svoj unikaten stil. Če sta lani na uličnih in večernih žurih kraljevala JBL Charge 3 in JBL FLIP3, je zadnji letos dobil izboljšanega naslednika.

JBL FLIP4 nadaljuje trend prenosnih zvočnikov bluetooth za vsako priložnost in s svojim kakovostnim zvokom razveseljuje najzahtevnejše uporabnike. Naj spomladanski piknik ne mine brez dobre glasbene podlage! | Foto: JBL FLIP4 nadaljuje trend prenosnih zvočnikov bluetooth za vsako priložnost in s svojim kakovostnim zvokom razveseljuje najzahtevnejše uporabnike. Naj spomladanski piknik ne mine brez dobre glasbene podlage!

Več barv, več funkcionalnosti, več zabave

Letošnja poletna glasbena novost je brezžični prenosni zvočnik JBL FLIP4, ki je sinonim za močan in kakovosten zvok. Je funkcionalno in stilsko dovršen – vašim poletnim potepanjem bo dodal čisto nove dimenzije.

JBL | Foto: #VodoodpornostFLIP4 je za razliko od svojega predhodnika vodoodporen, kar pomeni, da bo deloval, tudi če bo pol ure potopljen v en meter globoki vodi. Narejen je iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki ohranjajo njegovo notranjost varno pred zunanjimi vplivi, tako da ga lahko poslušate v vsakem vremenu in vsaki situaciji. Z vami bo ob bazenu in na morju, ob sončnih jutrih in deževnih večerih.

#Več užitkov brez elektrike – Zvočniku energijo zagotavlja vgrajena polnilna litij-ionska baterija, ki omogoča do 12 ur užitkov ob poslušanju glasbe prek povezave bluetooth, ker ima možnost priklopa prek AUX-kabla, pa lahko njegovo delovanje še podaljšate.

#Močnejši zvok FLIP4 je nekoliko večji od svojega predhodnika in oblikovan tako, da se ne kotali. Njegova velikost pomeni tudi močnejši zvok z vsemi podrobnostmi za pozorne poslušalce in poudarjenimi basi za pravo globino zvoka.

#Nove dimenzije povezljivosti – Inovativna funkcija JBL Connect+ omogoča neomejeno brezžično povezovanje več kot sto zvočnikov JBL, ki podpirajo omenjeno funkcijo in tako razširijo glasbeno izkušnjo – za zares glasno zabavo. Zabave s prijatelji bodo tako še glasnejše in bodo dosegle prav vsak kotiček hiše ali vrta.

#Sprejemanje klicevFLIP4 sprejema klice s kristalno čistim zvokom, zahvaljujoč funkciji izničevanja šumov in odmeva. Prek njega lahko s preprostim pritiskom na gumb dostopate do Siri ali Google Now.

Vsi lastniki zvočnikov JBL Charge 3 in Extreme bodo imeli možnost brezplačne nadgradnje povezljivosti iz Connect v Connect+. O tem bo JBL vse lastnike obvestil na družabnih omrežjih.

Za vse ljubitelje estetske dovršenosti

FLIP4 je pravi lepotec med zvočniki, na voljo je v šestih barvah, novost je bela barva, ki je do zdaj pri zvočnikih JBL še ni bilo. Izberite tisto, ki najbolj poudarja vaš osebni slog in ki se bo najbolj podala tematiki vaših poletnih zabav.

jbl | Foto:

 

 

Ne spreglejte