SiolNET. Trendi Glasba
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglejte si dogajanje na glasbenem festivalu ob Kolpi #foto

0,19

termometer

Castle Kolpa
Foto: Grega Valančič / Sportida

V četrtek se je v Fari v občini Kostel začel tridnevni glasbeni festival Castle Kolpa. Včeraj so na velikem odru nastopili sloviti švedski rap metalci, skupina Clawfinger, domače skupine Big Foot Mama, Prismojeni profesorji bluesa in Stray Train ter hrvaška skupina Hladno Pivo.

Castle Kolpa Music Festival je nov glasbeni festival, ki ponuja druženje ob glasbi neposredno ob reki Kolpi. Festivalsko dogajanje je razdeljeno na tri odre: glavnega, oder ob plaži in areno.

Castle Kolpa Foto: Grega Valančič / Sportida

Čeprav se je uradni del festivala začel v četrtek, pa so najbolj zagreti festivalski kamp zasedli že v sredo in uživali v nastopih skupin Koala Voice, 2B in Kočevska Allstar Orchestra.

Na glavnem odru so včeraj nastopili sloviti švedski rap metalci Clawfinger ter Big Foot Mama, Hladno pivo, Prismojeni profesorji bluesa in Stray Train. Na odru na plaži so igrali Period VI, No Agenda, Spotless Minds in Jegilja, v areni pa  DJ-ji Mike Prob, Sander Logar, Matt The House Fox in Leon B.

1 / 24
2 / 24
3 / 24
4 / 24
5 / 24
6 / 24
7 / 24
8 / 24
9 / 24
10 / 24
11 / 24
12 / 24
13 / 24
14 / 24
15 / 24
16 / 24
17 / 24
18 / 24
19 / 24
20 / 24
21 / 24
22 / 24
23 / 24
24 / 24

Danes bosta za vrhunec dogajanja na glavnem odru poskrbeli skupina Laibach, ki bo predstavila skladbe iz širšega repertoarja, ter srbska glasbena atrakcija S.A.R.S. Med glavnimi nastopajočimi večera bodo še Happy Ol' McWeasel, Jackson in Gramophonedzie Live Experience. Plažni oder bodo zasedli Chatte Noire, D Kokks, Maniacs in Charlie Butter Fly, areno pa MC Mike, Jackie DJ, Gramophonedzie, Angel Anx in Shipe.

Castle Kolpa Foto: Grega Valančič / Sportida

Na zaključni sobotni večer bodo na glavni oder stopili Hamo & Tribute 2 Love, Brkovi in Ice On Fire. Proti vrhuncu bo festival popeljal samosvoj slovenski glasbenik in pevec Magnifico, večer pa bo sklenila zasedba Plavi orkestar, katerih uspešnice, kot so Od rodjendana do rodjendana, Suada ter Bolje biti pijan nego star, prepevajo številne generacije. Na plaži se bodo zvrstili nastopi Lost Void, Sillycons, The Wet in Lumberjack, v areni pa bo med drugimi plošče sukal DJ Paolo Barbato.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 7
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin