SiolNET. Trendi Glasba
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kanzyani ob svojem rojstnem dnevu Kopru podarja zabavo

4

termometer

Valentino Kanzyani bo v soboto 27. 7. v Kopru pripravil glasbeno-vizualno predstavo sodobne elektronske glasbe. Za mešalno mizo se mu bodo pridružili še Raresh, Francesco del Garda in Ian F.

"Zabava je sicer na moj rojstni dan, vendar je namenjena Kopru, mojemu rojstnemu mestu, in Sloveniji," je dejal DJ. Po Kanzyanijevih besedah je dogodek v Kopru namenjen vsem generacijam. Kot je dodal, upa, da ga bodo uspeli organizirati tudi v prihodnjih letih.

"Nastopi bodo klasični DJ-nastopi, imamo dobro multimedijsko podporo. Imeli bomo ogromen zaslon, na katerem bodo predvajane vizualije VJ-ja Rasta on The Mouse. Izvajali bomo nastope 'back-to-back', jaz bom vrtel z Rareshom, Ian F pa s Francescom del Gardo. Trajali bodo tri, štiri ali pet ur, bomo videli, kako se bomo dogovorili. Na razpolago imamo osem ur," je pojasnil.

Zabava na prostem bo na Kanzyanijev 38. rojstni dan potekala od popoldneva do enih ponoči. "Ob 17. uri začnemo, imamo pa tudi 'chillout zone', male razstave, tako da se bo nekaj dogajalo še okoli prostora," je dodal DJ.

DJ Valentino Kanzyani, s pravim imenom Tine Kocjančič, se je z elektronsko glasbo začel ukvarjati v 90. letih preteklega stoletja, velja pa za enega od očetov slovenske elektronske glasbe. V svoji uspešni DJ-jevski in producentski karieri je Kanzyani, ki trenutno živi na Ibizi, sodeloval z mnogimi vrhunskimi DJ-ji.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin