Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
20. 4. 2014,
15.45

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 20. 4. 2014, 15.45

8 let

Jelena Rozga razgrela deževno Celje (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Velikonočno obarvan konec tedna je v Celju razgrela seksapilna hrvaška pevka Jelena Rozga, ki ji je nabito poln Disco Planet jedel iz roke in z njo prepeval tako njene stare kot nove hite.

Svoj bogat glasbeni repertoar, ki seže v leto 1996, ko se je predstavila na hrvaškem izboru pesmi za Evrovizijo, Dori, in zasedla odlično drugo mesto, nato pa s svojim vokalom navduševala v znani glasbeni skupini Magazin, je pred kratkim dopolnila z novo skladbo Okus mentola, ki jo je celjskemu občinstvu premierno predstavila prav to soboto.

Preizkušen recept: mešanica novih in starih hitov Koncert je Jelena začela s skladbo Nirvana, ki je, pred tem ob ritmih didžeja ogreto občinstvo, spravilo na noge. 36-letna Splitčanka je ob vidnem navdušenju nad odzivom oboževalcev nadaljevala s skladbo Cirkus, ki je luč sveta ugledala tik pred novim letom, nato pa nabita z energijo, ki ji jo je dajalo občinstvo, nadaljevala epopejo po svojem repertoarju uspešnic.

Vzor, ki uči, da je manj lahko več Kraljica minikril je tudi tokrat upravičila svoj sloves, saj je z izzivalno garderobo poskrbela, da je marsikateremu obiskovalcu ali obiskovalki še dodatno zaigralo srce, obenem pa nikakor ni razočarala niti modnih navdušenk, ki se zgledujejo po njej, saj je z minimalističnim ličenjem, t. i. nude mejkapom, in izbrano estetiko dokazala, da pretiravanje ni potrebno.

Odlična kemija z oboževalci Kemija med občinstvom in Jeleno je bila odlična, kar se je še posebej čutilo v tem, koliko energije je pevka pustila na odru, kar ji ob odličnem odzivu oboževalcev, ki so s srcem prepevali ob odru, zagotovo ni bilo težko. Po končanem koncertu je namreč obljubila tudi, da se bo kmalu spet vrnila, saj jo v Sloveniji vedno pričaka odlično in zvesto občinstvo. Utrinke s koncerta, ki še dolgo ne bo pozabljen, si oglejte v galeriji.

Ne spreglejte