Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 6. 2011,
8.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Ponedeljek, 20. 6. 2011, 8.48

8 let

Drzni in lepi najboljša TV-serija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Glavno televizijsko nagrado emmy za dnevni program je že tretje leto zapored prejela televizijska serija Drzni in lepi.

V kategoriji televizijskih dramskih serij, kjer je blestela serija Drzni in lepi (The Bold and the Beautiful), sta glavni nagradi dobila tudi Heather Tom za stransko vlogo in Scott Clifton za mladega igralca. Glavna igralska nagrada je šla v roke Michaelu Parku za vlogo v CBS-ovi "žajfnici" As the World Turns in Lauri Wright za vlogo v seriji General Hospital. Glavno režisersko nagrado je prejela serija Drzni in lepi, ki jo je od leta 1987 režiralo skupaj trinajst režiserjev. Režisersko nagrado si serija deli z Mladimi in nemirnimi (The Young and the Restless). Dr. Oz najboljša informativna pogovorna oddaja

Drugi dve igralski nagradi sta šli v roke 29-letnemu igralcu Jonathanu Jacksonu za stransko vlogo v TV-seriji General Hospital in 25-letno Brittany Allen za mlado igralko v seriji All My Children.

V ameriški meki zabavne industrije Las Vegasu so podelili še nagrado v kategoriji najboljših pogovornih oddaj. Že drugo leto zapored je nagrado prejela oddaja Ellen DeGeneres za svojo oddajo, ki redno gosti znane goste. Za najboljšo informativno pogovorno oddajo pa so nagradili oddajo Dr. Oz, ki jo vodi Mehmet Oz.

Oprah Winfrey z nagrado za posebne dosežke v karieri

Za najboljšega voditelja televizijskega kviza so že drugič imenovali Bena Baileyja, ki vodi oddajo Cash Cab, medtem ko sta bila za najboljša televizijska kviza imenovani dolgoletni oddali Jeopardy! in Wheel of Fortune. Med najboljšimi voditelji pogovornih oddaj so si nagrado razdelili Mehmet Oz ter Regis Philbin in Kelly Ripa, ki vodita The Regis and Kelly Show.

Wayne Brady, ki je gostil prireditev v lasvegaškem hotelu Hilton, je nagrado za posebne dosežke v karieri podelil Oprah Winfrey, ki jo je sprejela prek videopogovora, ter voditeljema Alexu Trebeku in Patu Sajaku.

Ne spreglejte