Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
13. 2. 2015,
13.13

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

valentinovo

Petek, 13. 2. 2015, 13.13

8 let

Top 10 filmov, ob katerih boste srečni, da ste samski

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Če se počutite v času valentinovega malce osamljeni in nesrečni, ker ob sebi nimate drage ali dragega, vam ponujamo nekaj filmov, ob katerih si boste rekli: "Mogoče pa niti ni tako slabo biti samski."

Biti samski niti ni tako hudo. S pomočjo spodaj predstavljenih filmov vam bomo pokazali, da ste lahko pravzaprav navdušeni, da ste samski. Razmerja niso vedno tako romantična ter oh in sploh, kot si radi predstavljamo. Če si samski, lahko sam ustvarjaš svojo usodo, lahko sam določiš, kam in kako greš, kako boš preživel prosti čas. O tem, da pa je bolje biti v razmerju, pa kdaj drugič na drugem seznamu.

Sedem(Se7en) Saj veste, da če ste v razmerju, ste vedno lahka tarča in nasprotniki bodo uporabili vse mogoče načine proti vam. V filmu, ki je obenem odličen psihološki triler in grozljivka, namreč Kevin Spacey, serijski morilec, ki mori po motivu sedmih smrtnih grehov, detektivu na koncu filma v škatli prinese glavo njegove žene. Iz zavisti.

Usodna privlačnost (Fatal Attraction) Celotna napeta zgodba filma je narejena iz afere, ki jo ima moški igralec. Če bi bil sam, afere ne bi imel, njegova družina ne bi bila lahka tarča. Če ne želite biti problem neuravnovešene ženske, potem je najbolje, da se z nobeno ne vežete.

Krožna cesta (Revolutionary Road) Film, po katerem ne boste samo srečni, da ste samski, ampak si boste zaradi njega želeli ostati samski za vedno. Film, ki je posnet po istoimenski knjigi, je namreč dober primer, kako lahko razpade tudi vsak dober zakon.

Petdeset odtenkov sive (Fifty Shades) O filmu, ki trenutno polni kinodvorane po svetu in Sloveniji, lahko rečemo samo to, da je Christian Grey žaljiv do žensk. Če ne želite, da vam moški teži, s kom se smete družiti in s kom ne, če ne želite, da manipulira z vami, potem je sama velika sreča, da ste samska ženska in ste čim dlje od takšnih posesivnih manipulantov.

Strah (Fear) Ko Nicole sreča Davida, misli, da je našla popolnega moškega. Čednega, šarmantnega in vdanega, a vse lepo, dokler ne sreča njegove temne plati. Film nas poduči, da je pogosto prvi vtis o ljudeh napačen in da tudi najbolj romantični začetki ne vodijo v popoln zakon.

Titanik Ali veste, koliko ljubezenskih zgodb je nesrečnih? Več ko polovica. Titanik samo potrjuje, da se ni dobro vmešavati v življenja drugih ljudi, ker na koncu vas to vodi v potop.

Ni je več (Gone girl) Mogoče ste res samski, a gotovo je to bolje, kot da končate v zakonu, kot ga imata Nick in Amy. Vsaj ne trepetate, ali boste noč preživeti ali vas bo partner ubil.

Jej, moli, ljubi Veste, zakaj je dobro biti samski? Ker lahko počneš, karkoli si zaželiš, no, dokler je še kaj na računu. Avanturistično potovanje Elizabeth Gilbert poudari prav to, da lahko počneš, karkoli hočeš in da nimaš nikakršne obveze do nikogar. Pustimo to, kaj Elizabeth na koncu pravzaprav najde.

Ana Karenina Nič ni hujšega, kot da si z napačno osebo, ko se na poti pojavi "prava" oziroma tako o njej misliš tisti čas. Epski roman in film o strasti, hinavščini in nezvestobi kažeta temno stran romantičnih ljubezni.

Zadnji udarec (Match Point) Če primerjamo usodo obeh žensk, ki se zapleteta z glavnim likom, bi težko rekli, katera od njiju dobi boljšo ponudbo. Mislim, da je najboljši nasvet, ki ga dobimo iz filma, ta, da se v to igro nevarne strasti sploh ne stopi. Biti samski je prava ideja!

Ne spreglejte