SiolNET. Trendi Film in TV
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spoznavali smo mamo, zdaj bomo še očeta

1

termometer

 | Foto:
Čeprav se komična serija Kako sem spoznal vajino mamo (How I Met Your Mother) spomladi 2014 končuje, bo TV-hiša CBS gledalcem ponudila tudi vpogled v spoznavanje očeta.

CBS je namreč ustvarjalcem priljubljene serije zadal nalogo, da pripravijo pilotno epizodo nekakšnega nadaljevanja prigod peterice prijateljev Teda Mosbyja (igra ga Josh Radnor), Marshalla Eriksena (Jason Segel), Robin Scherbatsky (Cobie Smulders), Barneyja Stinsona (Neil Patrick Harris) in Lily Aldrin (Alyson Hannigan). Le da tokrat ne bomo ugibali, kdo je mama, ampak kdo je oče.

O razvijanju nove serije je sprva poročal Deadline.com, na svojih računih na Twitterju pa sta novico potrdila tudi ustvarjalca izvirne serije Carter Bays in Craig Thomas. Bays je povedal, da bo nova serija vključevala nove like in nova prizorišča.

Pilotna epizoda bo podala ženski vidik izvirnega koncepta, spisala pa jo bo Emily Spivey, ki je za TV-hišo NBC ustvarila komedijo Celo noč pokonci (Up All Night).

Ni presenetljivo, da želi CBS duh izvirne serije obdržati še v prihodnje, saj ima zadnja, deveta sezona povprečno 8,2 milijona gledalcev. S tem se uvršča med deseterico najbolj gledanih programov v ZDA v starostni skupini od 18 do 49 let, kategorijo, ki jo ljubijo predvsem oglaševalci. Obenem gre tudi za tretjo najbolj gledano komično serijo v tej demografski skupini. Pred njo sta samo še seriji Veliki pokovci (The Big Bang Theory) TV-hiše CBS in Moderna družina (Modern Family) TV-hiše ABC.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin