Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
20. 3. 2017,
13.45

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ponedeljek, 20. 3. 2017, 13.45

6 let, 7 mesecev

Smrketa, Smrkec in Ata Smrk v Mariboru navdušili otroke

Premiera Smrkci: Skrita vas v Cineplexxu

Oglasno sporočilo

V nedeljo popoldne so Maribor okupirali Smrkci. "Velika" čudežna bitja Smrketa, Smrkec in Ata Smrk so prišla na premiero animirane pustolovščine SMRKCI: SKRITA VAS v Cineplexx Maribor. Plesno obarvana smrkastična zabava za vso družino se je začela že zgodaj popoldne.

 | Foto: Pravi plesni žur v kinu

Kljub lepemu vremenu so se številne družine odpravile na premiero novega animiranega filma o Smrkcih že zgodaj popoldne. Otroke je v Cineplexxu Maribor čakalo pravo presenečenje. Za dobro vzdušje je poskrbela Azra Selimanovič, ki je skupaj z maskotami otrokom pripravila pravi plesni žur. Svoje plesno znanje so pokazali tudi najmlajši plesalci Plesne šole Sebastian, na koncu pa so otroci zaplesali še s Katayo (Katja Ajster), ki jim je zapela priljubljeni glasbeni hit All
About That Bass
.


Kdo so slovenski Smrkci?

Poleg Katje Ajster - Kataye, ki je glas posodila Smrketi, so se premiere udeležili tudi Smrkca Miha Rodman (Klada) in Primož Vrhovec (Bistri) ter Gargamel Jernej Kuntner, ki je obenem tudi režiser slovenske sinhronizacije. Izkušena ekipa igralcev, ki je malim čudežnim bitjem posodila svoje glasove, je gledalcem v dvorani razkrila nekaj zabavnih pripetljajev s snemanja.

Fotogalerija
1 / 30

Smrkastična zabava pritegnila v kino tudi znane Slovence

Prost popoldan sta za družinski obisk kina izkoristili Maša Merc in Miša Margan. Nova animirana pustolovščina je navdušila družino znanega pevca Mirana Rudana in modnega oblikovalca Davida Hojnika.


"Majhni Smrkci, veliki cilji"

Priljubljeni Smrkci v kampanji Majhni Smrkci, veliki cilji skupaj z Unicefom, Združenimi narodi in Fundacijo Združenih narodov spodbujajo k ustvarjanju boljšega sveta. Obiskovalci včerajšnje premiere, ki je potekala na predvečer dneva sreče, so skupaj s Smrkci podprli 17 ciljev trajnostnega razvoja.

Pred odhodom domov

Najmlajše je po premieri v preddverju kina pričakalo še sladko presenečenje – mlečna kremna sladica Monte in maskota Monti, ki se je z otroki fotografirala, preden so odšli domov.


O FILMU SMRKCI: SKRITA VAS

V filmu se bo Smrketa s pomočjo skrivnostnega zemljevida ter v družbi prijateljev Glavce, Klade in Bistrega podala na vznemirljivo pustolovščino skozi prepovedani gozd, ki je poln čarobnih bitij, da bi našla skrivnostno skrito vas pred zlobnim coprnikom Gargamelom. Na neverjetnem potovanju, polnem vznemirljivih odkritij in nevarnosti, bodo naši junaki razkrili najbolj smrktastrično skrivnost vseh časov.

Napovednik

Ne spreglejte