Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
6. 6. 2016,
11.39

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

SiOL TV serija Pickbox Črna jadra

Ponedeljek, 6. 6. 2016, 11.39

6 let, 7 mesecev

Na Pickbox sta pripluli novi sezoni serije Črna jadra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Črna jadra

V videoteki Pickbox na SiOL TV lahko brez omejitev uživate v prvih treh sezonah priljubljene piratske serije Črna jadra in navijajte za svojega najljubšega ali najnevarnejšega gusarja.

Črna jadra (Black Sails) je serija, ki uspešno lovi ravnotežje med zgodovinskimi dejstvi in domišljijo. V njej se pojavljajo liki iz Stevensonovega kultnega Otoka zakladov, ob njih pa tudi pravi karibski gusarji, kot sta Anne Bonny in Jack Rackham, ki so sloveli po svoji krutosti. Producenti so vse to lepo združili in ustvarili poseben svet za Črna jadra.

Prva sezona nas je prijetno vznemirila in popeljala v zlate čase piratstva, ko so Karibskemu morju kraljevali nevarni gusarji. Kaj pa nas čaka v nadaljevanju serije?

Črna jadra bogatejša za Črnobradca

Črna jadra iz epizode v epizodo presenečajo, kar dokazujeta tudi zlikovca, kakršna si serija takega kalibra tudi zasluži. To sta Ned Lowe (Tadhg Murphy) in seveda zloglasni Črnobradec, ki ga igra Ray Stevenson (Rim, Različna, Thor: Svet teme).

Kapitan Flint se v tretji sezoni serije spremeni v razjarjeno žival, željno maščevanja ter pripravljeno na kaos in teroriziranje. | Foto: Kapitan Flint se v tretji sezoni serije spremeni v razjarjeno žival, željno maščevanja ter pripravljeno na kaos in teroriziranje.

Burni Črnobradec se nam bo skupaj z drugimi mogočnimi gusarji predstavil v tretji sezoni serije. V njej bomo izvedeli tudi, ali bodo kapitanu Flintu – ta se spremeni v razjarjeno žival, željno maščevanja ter pripravljeno na kaos in teroriziranje – njegovi nasprotniki vendarle stopili na žulj.

Raj za gusarje in prostitutke

Pri seriji, ki je že osvojila dva emmyja, nas še posebej navdušuje poigravanje z liki in njihova svoboda. Tako sta ljubljenca oboževalcev Max (Jessica Parker Kennedy) in Rackham (Toby Schmitz) dobila veliko prostora na zaslonu, prizori iz bordela pa so postali eni najbolj sočnih in najpomembnejših za nadaljevanje zgodbe.

Dogajanje je postavljeno v eno najlepših karibskih oaz, mesto Nassau, ki je bilo takrat zavetje gusarjev, ko niso pluli. Ustvarjalci so veliko truda vložili tudi v produkcijo in kostumografijo. Čeprav so serijo posneli v Južnoafriški republiki, je vzdušje pristno karibsko. Na koži lahko skoraj začutite vroč ekvatorialni zrak in kapljice turkiznega morja.

Ustvarjalci serije, ki jo je prodiciral Michael Bay, so veliko truda vložili v produkcijo in kostumografijo.  | Foto: Ustvarjalci serije, ki jo je prodiciral Michael Bay, so veliko truda vložili v produkcijo in kostumografijo.

Pri seriji sta sodelovala tudi Michael Bay in Bear McCreary

Poleg Tobyja Stephensa, ki igra kapitana Flinta, ne boste mogli spregledati niti Zacha McGowana v vlogi brutalnega Charlesa Vana, med velika imena Črnih jader pa spadata še izvršni producent Michael Bay in Bear McCreary, ki je odgovoren za glasbo.

Presenečenje je še mlada angleška igralka Hannah New, ki je v vlogi Eleanor Guthrie glavna za poslovanje na otoku. Kdor se bo zameril njej, je ne bo dobro odnesel.

Vse tri sezone serije Črna jadra si že lahko ogledate v videoteki Pickbox na SiOL TV!

 Napovednik serije:

Iz zakulisja snemanja:

Kako gledati Pickbox?

Prve tri sezone serije Črna jadra in druge vsebine Pickboxa so na voljo na programskem mestu 242* na SiOL TV, do njih pa lahko dostopate tudi prek tipke Meni na daljinskem upravljalniku.

*Velja za komunikator BOX.

Ne spreglejte