SiolNET. Trendi Film in TV
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Hailee Steinfeld bo prepevala v Pravi noti 2

4

termometer

Režiserka Elizabeth Banks je razkrila, da se bo v nadaljevanju glasbene komedije iz leta 2012 Prava nota izvirni igralski ekipi pridružila za oskarja nominirana igralka Hailee Steinfeld.

Variety poroča, da se bo 17-letnica (zaigrala je v vesternu Pravi pogum in znanstvenofantastičnem spektaklu Enderjeva igra) pojavila v za zdaj še neznani vlogi, najverjetneje pa bo ena od novink na kolidžu, ki ga obiskujejo in za katerega prepevajo Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow in druga dekleta iz skupine Barden Bellas.

Elizabeth Banks (Igre lakote), za katero bo to režijski prvenec, se bo v Pravi noti 2 spet pojavila v vlogi napovedovalke pevskega tekmovanja a cappella skupin.

V intervjuju za Cosmopolitan je spregovorila o prvem filmu in o pritiskih, ki jih čuti kot novopečena režiserka: "Ob snemanju prvega dela smo se zabavali brez kakršnihkoli pritiskov in pričakovanj. Potem je film doživel neverjeten uspeh in topel sprejem pri občinstvu in kritikih. Ljudje ga imajo res radi. Prav zato zdaj, pred začetkom snemanja nadaljevanja, čutim velik pritisk. Režija od človeka zahteva več časa in energije. A če ne bi tako močno verjela v projekt, se režije nikoli ne bi lotila."

O glasbi, ki se bo pojavila v dvojki, ni želela govoriti, dodala je le, da bo, tako kot v prvem delu, mogoče slišati žanrsko zelo različne skladbe.

Studio Universal Pictures je za datum premiere filma določil 15. maj 2015.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin