Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
15. 2. 2024,
15.54

Osveženo pred

1 mesec, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Prenova in gradnja Airabela d.o.o. svežina prezračevalni sistem prezračevanje PR članek

Četrtek, 15. 2. 2024, 15.54

1 mesec, 4 tedne

Slovenci izbirajo sodobno prezračevanje za svež zrak v bivalnih prostorih

Oglasno sporočilo
Depositphotos_465529002_XL_1200 | Foto Depositphotos.com

Foto: Depositphotos.com

Klasično odpiranje oken je še vedno najbolj pogosta izbira prezračevanja v slovenskih gospodinjstvih, vendar se vedno več ljudi odloča za naprednejše prezračevanje z uporabo lokalnih prezračevalnih naprav, ki so še posebej v hladnejših mesecih izjemno priročne, saj prihranijo pri porabi energije in poskrbijo, da bivalna temperatura med prezračevanjem ostaja enaka.

Svežina brez kompromisov – Aira ECO Plus

Ena izmed najbolj kakovostnih in inovativnih naprav za prezračevanje na trgu je lokalna prezračevalna naprava Aira ECO Plus, ki jo ponuja podjetje Airabela. Ta naprava zagotavlja svež zrak v hišah, stanovanjih, ter javnih in poslovnih prostorih s številnimi naprednimi funkcijami, enostavno montažo ter preverjeno kakovostjo. Poleg zagotavljanja čistega zraka pa z visoko energetsko učinkovitostjo tudi znatno zmanjšuje tudi stroške ogrevanja.

chuan qiang ji2-0-2_1 | Foto: AIRABELA D.O.O. Foto: AIRABELA D.O.O.

Od konkurence jo razlikujejo

  • Enostavna montaža: Montaža je izjemno preprosta in prilagodljiva, s teleskopsko cevjo ter posebnim pokrovom z gibljivim tesnilom za montažo z notranje strani stene, kar je priročno pri montaži na višini ali težko dostopnih mestih.
     
  • Napredna filtracija zraka: Standardno vgrajeni G3 in F7 filtri zagotavljajo izjemno filtracijo škodljivih delcev, brez alergenov, bakterij in virusov.
     
  • Upravljanje preko mobilne aplikacije: Z aplikacijo "Smart Vent" lahko upravljate napravo preko mobilnih naprav ter ustvarjate urnike delovanja in upravljate več enot hkrati.
     
  • Visoka energetska učinkovitost: Z do 97% učinkovitostjo toplotne izmenjave ohranja prijetno temperaturo ob minimalni porabi energije.

Več kot le prezračevalna naprava

Aira ECO Plus ne le zagotavlja svež zrak, temveč tudi pomaga ohranjati vaše pohištvo in notranje površine. Z izboljšanim kakovostnim pretokom zraka se zmanjšuje tudi tveganje za razvoj nevarne črne plesni.

Po svež zrak do Airabele

Nakup in namestitev prezračevalne naprave je lahko za nekatere izziv. Da bi se izognili skrbem in zagotovili pravilno delovanje sistema, se obrnite na strokovnjake, kot jih najdete v podjetju Airabela. Z njihovim znanjem in izkušnjami boste prejeli strokovno svetovanje za pravilno izbiro in namestitev prezračevalnega sistema v vašem domu.

Obiščite jih na spletni strani ali v njihovem salonu na Šmartinski cesti 58 A v Ljubljani ter se prepričajte sami!

Za kontakt obiščite airabela.si.

Naročnik oglasnega sporočila je AIRABELA D.O.O.

Ne spreglejte