SiolNET. Trendi Dom
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ogledala – uporabna ali pa le okrasna

4

termometer

 | Foto:
Ni važno, ali so to tista v kopalnici, na hodniku ali pa tista v dnevni sobi, v vsakem stanovanju so obvezni del opreme.

Ogledala so tisti okras, ki se najpogosteje pojavi v naših stanovanjih. Z njimi se lahko glede na barvo, velikost, obliko in funkcionalnost poigramo na več načinov, saj jih lahko uporabimo v praktični ali pa v zgolj v okrasni namen. Tako lahko dnevno sobo popestrimo z ogledali v obliki lastovk, zvezd ali razpršenih dežnih kapljic, ki na prvi pogled vsekakor ne delujejo kot ogledala.

Ključni element ogledal so okvirji, ki so lahko nevidni ali pa nekoliko bolj izraziti. Za bolj moderno opremljeno stanovanje je primerno ogledalo, kjer se igramo z oblikami in videzom-3D.

Ogledala pa imajo tudi to lastnost, da z umetno ali pa naravno svetlobo odprejo, osvetlijo in povečajo prostor, zato jih dobro izkoristite. Po nasvetih notranjih oblikovalcev moramo ogledala, če želimo prostor vizualno povečati, postaviti nasproti vhoda v prostor.

Pri izbiri lokacije namestitve pa bodite previdni predvsem, če imate v stanovanju majhne otroke, saj se lahko hitro poškodujejo.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin