Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 6. 2018,
15.00

Osveženo pred

4 mesece, 1 teden

Vsebino omogoča Lunos

Natisni članek

advertorial Lunos nagradna igra prezračevalni sistem

Sreda, 6. 6. 2018, 15.00

4 mesece, 1 teden

Nagradna igra: podarjamo vam prezračevalno napravo v vrednosti 1.500 evrov

Vsebino omogoča Lunos
stanovanje, družina

Očistite zrak v svojem domu in se znebite vlage ter številnih mikroorganizmov in pršic, ki tako rade živijo z nami. Izkoristite priložnost in se potegujte za vrhunsko prezračevalno napravo Lunos.

Potrebujete novo prezračevalno napravo? Izkoristite priložnost in sodelujte v nagradni igri.

Podjetje Lunos ponuja inovativne, učinkovite in preverjene prezračevalne sisteme, ki zagotavljajo varno, ekonomično in zdravo kulturo bivanja ter so hkrati trajna rešitev za vse težave z odvečno vlago in plesnijo.

lunos | Foto: Prava rešitev za vse vrste objektov

Ena glavnih težav sodobne gradnje je (pre)velika predušnost stanovanj, kar posledično vnaša v naše domove previsoko koncentracijo vlage, ki na dolgi rok lahko pripelje tudi do zdravju nevarnih madežev plesni.

Z vgradnjo nemškega prezračevalnega sistema LUNOS bo v vaše stanovanje stalno pritekal svež zrak, izrabljen pa se bo nenehno odvajal skozi ventilatorsko enoto direktno skozi jašek ali zunanji zid. S tem boste v prostorih dosegli nižjo vlažnost, preprečili nastajanje zidne plesni, kondenza in neprijetnega vonja – skratka sebi in svoji družini boste izboljšali kakovost bivanja.

Vsi elementi LUNOS imajo vgrajeno protihrupno in protialergijsko zaščito. Filter proti alergijam je pralen in ga ni treba menjati.

lunos | Foto:

Prezračevalni sistem LUNOS deluje 24 ur na dan, je skoraj neslišen, porabi izjemno malo energije, prav tako pa nam prihrani do 30 odstotkov energije v primerjavi z zračenjem skozi okna.

Inovativni sistem LUNOS je izjemno enostaven za vgradnjo. Zaradi svoje enostavnosti je primeren tako za vgradnjo v starejše hiše ali stanovanja kot tudi v novogradnje. Za montažo sistema ni treba vgraditi nobenih cevi, zato je montaža hitra in brez večjih posegov v stanovanje.

Več o prezračevalnih sistemih Lunos.


Potegujte se za nagrado, ki bo očistila zrak v vašem domu

Nagradna igra je končana. Srečni nagrajenec je Miro Keršmanc. Čestitamo!

Ne spreglejte