SiolNET. Sportal Zimski športi
2,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Žiga Jelar

Dobra novica iz slovenskega tabora

2,25

termometer

Žiga Jelar | Žiga Jelar se vrača za zadnjo tekmo serzone. | Foto: Anže Malovrh/STA
Žiga Jelar se vrača za zadnjo tekmo serzone. Foto: Anže Malovrh/STA

Na nedeljski posamični tekmi na finalu svetovnega pokala v smučarskih skokih v Planici bo nastopil tudi Žiga Jelar, ki je v četrtek izpustil kvalifikacije zaradi bakterijske okužbe. Tako ga ni bilo na sobotni posamični tekmi, izpustil pa je tudi ekipno. A zdaj je, kot kaže, spet dovolj pri močeh.

Sportal Razveselili slovensko javnost, ob tem pa imeli nekaj grenkega priokusa

Žiga Jelar je tretji najboljši slovenski skakalec v tej zimi, v svetovnem pokalu zaseda 17. mesto, pred njim sta le tretji Anže Lanišek in deveti Timi Zajc.

Skakalce v nedeljo na Letalnici bratov Gorišek ob 10. uri čaka še zadnja tekma sezone, na kateri pa bo nastopilo le 30 najboljših v svetovnem pokalu. Ob Lanišku, Zajcu in Jelarju bo slovenske barve branil še Lovro Kos.

Poskusna serija se bo začela ob 9. uri.

Nove informacije za imetnike petkovih vstopnic

Iz Smučarske zveze Slovenije so po pregledu vseh kapacitet sporočili, da imajo imetniki naslednjih kupljenih vstopnic, ki so veljale za odpovedano petkovo tekmo, pravico za uveljavljanje teh tudi za nedeljsko tekmo, 2. aprila, brez menjave:

  • imetniki petkovih vstopnic – STOJIŠČE,
  • imetniki petkovih vstopnic – TRIBUNA A, 
  • imetniki petkovih vstopnic – TRIBUNA KAVKA.

Vse imetnike petkovih vstopnic, ki jih v nedeljo ne boste koristili, obveščajo, naj se za vračilo kupnine obrnejo na prodajno mesto, kjer so jih kupili.

Preberite še:

Planica Anže Lanišek Sportal Številne slovenske zastave visoko, Lanišek petnajstič na stopničkah Cene Prevc, konec kariere, Planica 2023 Sportal Čustveno ob letalnici: Bilo je približno tako, kot sem si zaželel TIlen Bartol Sportal "Ne najdem besed, enkrat se mora to končati" Planica Anže Lanišek Sportal Pred 20 tisoč navijači Slovenija druga, Lanišek se je opravičil Bor Pavlovčič, konec kariere, Planica Sportal Čustev ob slovesu ni mogel zadržati #video
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin