Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
6. 3. 2013,
12.32

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Bruce Willis Novak Đoković Pete Sampras Mardy Fish

Sreda, 6. 3. 2013, 12.32

5 let, 3 mesece

VIDEO: Bruce Willis prekinil dvoboj Đokovića in Samprasa

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Najboljši teniški igralec na svetu Novak Đoković je uresničil še eno željo. Spoznal je filmskega zvezdnika Brucea Willisa, ki je za trenutek prekinil revijalni dvoboj v Los Angelesu.

Bruce Willis, zvezdnik akcijskih filmov, ki si prizadeva "umreti pokončno", si je ogledal ekshibicijsko srečanje v univerzitetni dvorani Pauley Pavilion. Naključje ali ne, le nekaj trenutkov po tem, ko je v dvorani (dogodek je spremljalo 8.500 gledalcev) za trenutek zmanjkalo elektrike, je zapustil sedež med občinstvom in se podal na igrišče, kjer se je spoznal s teniškima velemojstroma. Kot da bi jima v šali skušal sporočiti, naj ju ne skrbi za varnost.

Pete Sampras je bil teniški kralj na prehodu iz drugega v tretje tisočletje, ko je osvojil kar 14 turnirjev za nagrado grand slam (poslovil se je leta 2002), Novak Đoković pa je najboljši v zadnjih letih. Američan in Srb sta združila moči in se na človekoljubni prireditvi – dobiček bo prek fundacij Novaka Đokovića in Justina Gimelstoba romal v roke najmlajših – pomerila z najboljšim parom na svetu, bratoma dvojčka Bryan.

Đoković je v dvorano vstopil oblečen v srbsko narodno nošo, spremljala pa ga je tudi folklorna skupina, s katero je uprizoril točko, v kateri je plesal kolo. Pomeril se je tudi z ameriškim povratnikom Mardyjem Fishem (zaradi težav s srcem je bil odsoten šest mesecev) in ga premagal po podaljšani igri, nato pa sta brata Bryan nekdanjo in zdajšnjo številko 1 na svetu ugnala z 10:7. "To pa je zadovoljstvo. Vedno sem želel, da bi se pojavil na igrišču s Petom. Da bi igral z njim ali proti njemu, vseeno. Približa mi spomine na otroštvo, ko sem občudoval njegove predstave in sanjal o tem, da bom tudi sam nekoč prvak. Pete je odličen človek tudi zunaj igrišča,'' ni skrival sreče "Nole", ki se mu je srečanju izpolnila še ena želja. Spoznal je tudi hollywoodskega "znanca" Willisa …

Ne spreglejte