Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
18. 3. 2022,
10.47

Osveženo pred

1 leto, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

2

Natisni članek

Nick Kyrgios teniški globus

Petek, 18. 3. 2022, 10.47

1 leto, 2 meseca

Nick Kyrgios in njegovi izpadi

Skoraj bi zadel dečka in tudi sodnik je imel vsega dovolj #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,37

2

Nick Kyrgios | Nick Kyrgios je proti Nadalu večkrat izgubil živce. | Foto Guliverimage

Nick Kyrgios je proti Nadalu večkrat izgubil živce.

Foto: Guliverimage

Nick Kyrgios je eden najbolj nadarjenih teniških igralcev, a prav tako pogosto poskrbi za neprimerne incidente. Večkrat je že pokazal, da je tudi dobronameren in da se zna opravičiti. Kaj je tokrat "ušpičil"?

Nick Kyrgios je v noči na torek igral četrtfinale proti Rafaelu Nadalu in izgubil po treh nizih. Avstralski teniški igralec je imel med dvobojem kar nekaj izpadov. Ne samo med dvobojem, ampak tudi po njem. Nick je po porazu športno čestital Špancu, nato pa lopar močno zalučal v tla, ta se je odbil in skoraj zadel pobiralca žogic.

Aroganten odgovor novinarju

Po končanem dvoboju je Kyrgios na novinarski konferenci dobil tudi vprašanje glede dogodka. Avstralec pa nad vprašanjem ni bil najbolj navdušen. "Očitno je šlo za nesrečen odboj. Če bi to storil še milijonkrat, se to ne bi zgodilo. In kaj želiš s tem povedati? Od otroka je bilo oddaljeno tri metre. In to je vprašanje, ki ga vprašate po triurnem dvoboju proti Nadalu. S tem vprašanjem prideš sem?"

"Bila je nesreča. Ni bilo tako kot pri Zverevu. Bila je čista nesreča. Na srečo ga nisem zadel, to ni bil moj namen. Na srečo je s pobiralcem žog vse v redu, ampak odlično vprašanje. Čestitam," je odgovoril 26-letni teniški igralec.

Stopil je v stik z (ne)srečnim dečkom

Vseeno se je Avstralca ta primer dotaknil, saj je po novinarski konferenci stopil v stik z pobiralcem žogic, se mu opravičil in mu obljubil svoj lopar.

Dovolj je imel že tudi sodnik

To pa še zdaleč ni bil edini incident v zelo zanimivem dvoboju. Kyrgios se je pogosto komentiral, se prepiral z gledalci … Enemu od gledalcev je zabrusil, naj bo že tiho, zato ga je glavni sodnik dvoboja Carlos Bernardes kaznoval z odvzemom točke. Brazilski sodnik pa je imel prav tako dovolj enega od navijačev: "Deset tisoč ljudi je tukaj, ki želijo gledati tenis. In ti si edini, ki kričiš kot nor."

Rafael Nadal
Sportal Rafael Nadal "pospravil" še Avstralca
Ne spreglejte