Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
16. 3. 2015,
16.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Marija Šarapova Viktorija Azarenka Ana Ivanović Novak Đoković

Ponedeljek, 16. 3. 2015, 16.47

8 let

Marija Šarapova uspešna, poslavlja se Ana Ivanović

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Marija Šarapova je v Indian Wellsu brez težav premagala nekdanjo prvo igralko sveta Viktorijo Azarenko, medtem ko se Ana Ivanović poslavlja s turnirja. V naslednji krog tudi Novak Đoković.

Zagotovo je bilo veliko zanimanja za dvoboj med Rusinjo Marijo Šarapovo in Belorusinjo Viktorijo Azarenko. Dvoboj je na koncu po dveh nizih dobila druga nosilka turnirja, ki je za zmago potrebovala slabi dve uri. Visokorasla ruska lepotica se bo v naslednjem krogu pomerila z Italijanko Flavio Pennetto, ki je pred tem premagala Avstralko Samantho Stosur. Zgodnji poraz je znova doživela peta nosilka Ana Ivanović. V tretjem krogu jo je po treh nizih premagala Francozinja Caroline Garcia, ki v ženskih dvojicah igra v paru z našo Katarino Srebotnik. To je bila za Francozinjo letos že druga zmaga nad srbsko zvezdnico. Prav tako se je morala od tekmovanja posloviti četrta nosilka Caroline Wozniacki. Za Danko je bila tokrat usodna Švicarka Belinda Benčić.

Prvi lopar sveta Novak Đoković se je v tretjem krogu udaril s Špancem Albertom Ramosom Vinolasom. Nole je dvoboj dobil po dveh nizih in se bo v četrtem krogu prestižnega turnirja pomeril z Američanom Johnom Isnerjem.

Tudi Klepačeva v četrtfinale dvojic

Slovenska teniška igralka Andreja Klepač je skupaj v paru z uspešno opravila dvoboj drugega kroga turnirja v Indian Wellsu. Slovenka je bila na 5,3 milijona dolarjev vrednem turnirju skupaj s Poljakinjo Klaudia Jans-Ignacik s 6:2 in 6:3 boljša od četrtih nosilk, rusko-ameriškega para Svetlana Kuznecova - Coco Vandeweghe.

V četrtfinalu se bosta Klepačeva in Jans-Ignacikova pomerili z nemško dvojico Sabine Lisicki - Andrea Petkovic. V četrtfinalu bosta zaigrali tudi sedmi nosilki, Slovenka Katarina Srebotnik in Francozinja Carolina Garcia, kjer ju čakata drugi nosilki Rusinji Jekaterina Makarova in Jelena Vesnina.

Ne spreglejte