Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 9. 2014,
13.42

Osveženo pred

8 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Natisni članek

Četrtek, 25. 9. 2014, 13.42

8 let, 5 mesecev

John Tomic že kroji usodo svoje hčerke

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue 2
Poznavalci tenisa zagotovo dobro poznajo kontroverznega Johna Tomica, ki je pred časom s pestmi obračunal s Thomasom Drouetom in dobil enoletno prepoved delovanja v tenisu.

John, ki trenira svojega sina Bernarda Tomica, se je tokrat odločil za še eno dokaj nenavadno potezo. Svojo 16-letno hčerko Saro Tomic je izpisal iz avstralske teniške akademije, so zapisali v avstralskih medijih. Sarina igra v zadnjem letu naj ne bi dovolj napredovala, poleg tega pa se je poslabšala tudi njena uvrstitev na mladinski lestvici ITF. Pred časom je bila uvrščena na 36. mesto, zdaj pa je na 80. mestu. Določeni viri navajajo, da naj bi se tudi sprli zaradi financ.

Mlada avstralska igralka naj bi v prihodnje sodelovala z Gavinom Hopperjem, nekdanjim avstralskim trenerjem, ki sodeluje tudi s turško teniško zvezo. John Tomic pravi, da se v Avstraliji pri moških dobro dela, medtem ko pri dekletih ni pravega kakovostnega dela.

Bernard Tomic velja za enega najbolj talentiranih mladih igralcev v teniški karieri, vendar pa so mu poškodbe preprečile večje uspehe. Nekateri poznavalci tenisa celo menijo, da ni pravi borec na igrišču.

Ne spreglejte