Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
1. 6. 2024,
11.13

Osveženo pred

2 tedna, 5 dni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,57

Natisni članek

Roland Garros OP Francije Olga Danilović

Sobota, 1. 6. 2024, 11.13

2 tedna, 5 dni

Po uspehu Olge Danilović

Jan Oblak ni skrival navdušenja nad njenim uspehom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 7,57
Olga Danilović | Olga Danilović se je uvrstila v osmino finala OP Francije in dosegla uspeh kariere. Navdušen je bil tudi njen partner Jan Oblak. | Foto Guliverimage

Olga Danilović se je uvrstila v osmino finala OP Francije in dosegla uspeh kariere. Navdušen je bil tudi njen partner Jan Oblak.

Foto: Guliverimage

Olga Danilović, izbranka slovenskega nogometnega vratarja Jana Oblaka, na OP Francije piše teniško pravljico, potem ko se je uvrstila v osmino finala najprestižnejšega turnirja na pesku. Zelo navdušen je bil tudi Jan Oblak.

Jan Oblak, Olga Danilović_thumb | Foto: Instagram Foto: Instagram Olga Danilović je v petek pripravila še eno presenečenje, ko je v tretjem krogu turnirja Roland Garros po velikem preobratu premagala Hrvatico Donno Vekić (0:6, 7:5, 7:6) in dosegla uspeh kariere. Triindvajsetletna srbska teniška igralka je namreč že nekaj časa v zvezi z najboljšim slovenskim vratarjem Janom Oblakom. Enaintridesetletni vratar Atletica ni skrival navdušenja nad njenim uspehom.

Za koga bo navijala na EP?

Jan Oblak trenutno ne more biti v Parizu, saj se s slovensko nogometno reprezentanco pripravlja na bližajoče se evropsko prvenstvo v Nemčiji, zato je Olgi čestital preko družbenih omrežij.

Slovenska nogometna reprezentanca bo na prvenstvu igrala v skupini C skupaj z Dansko, Srbijo in Anglijo. Slovenija bo proti reprezentanci Srbije igrala 20. junija v Münchenu. Vprašanje je, za koga bo takrat navijala visokorasla Olga Danilović, sicer tudi hčerka nekdanjega vrhunskega košarkarja Predraga Danilovića.

Novak Đoković velikokrat svetuje Olgi Danilović. | Foto: Guliverimage Novak Đoković velikokrat svetuje Olgi Danilović. Foto: Guliverimage

Razkrila je, o čem se pogovarjata z Đokovićem

Mlada teniška igralka je spregovorila tudi o odnosu z Novakom Đokovićem, prvim teniškim igralcem sveta. Na novinarski konferenci je razkrila, da se z njim večkrat pogovarja in od njega prejema dragocene nasvete.

"Velikokrat sem govorila o Novaku. Tega, kar imamo v Srbiji, ne cenimo dovolj. Lahko govorim iz svojega zornega kota. Zame je izjemen človek in najboljši igralec vseh časov. Ponosno predstavlja svojo državo," so za srbske medije povzeli besede trenutno 125. igralke sveta, ki je tudi razkrila, o čem govorita z Đokovićem.

"Vsak dan se z njim pogovarjam o nekaterih stvareh. Daje mi nasvete, da ne delam istih napak, kot jih je delal on. O tem se pogovarjava. To ni čarovnija. Ves čas se pogovarjava, kako se je treba boriti do konca. Zelo preproste stvari," je še dodala Olga, ki bo v osmini finala igrala proti Čehinji Marketi Vondrousovi.

Preberite še:

Novak Đoković
Sportal Kakšna zmaga Đokovića! Roland Garros česa takega ne pomni.
Roland Garros Andrej Rubljov
Sportal Alcaraz še ni izgubil niza, Rubljov izpadel in izgubil živce
Roland Garros Iga Swiatek
Sportal Rojstnodnevna zmaga Ige Swiatek, Oblakova izbranka do uspeha kariere
Ne spreglejte