Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Sreda,
4. 3. 2015,
13.15

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Boris Becker Novak Đoković

Sreda, 4. 3. 2015, 13.15

8 let

Boris Becker: Novak Đoković nikoli ne trenira z Nadalom ali Federerjem

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Trener Novaka Đokovića Boris Becker je v enem izmed intervjujev povedal, da se zaveda, da trenira najboljšega igralca na svetu.

Legendarni nemški trener je s srbskim zvezdnikom očitno našel skupni jezik, saj se je njuno sodelovanje izkazalo kot zelo uspešno. Nole je sezono začel na najboljši mogoči način, potem ko je še četrtič v karieri zmagal na OP Avstralije. Boris Becker je v intervjuju za nemški časopis German Magazin spregovoril o svojem varovancu.

"Novak je drugačen od drugih igralcev. Veliko časa preživi na turneji in se ob tem veliko druži z drugimi igralci. Je zelo priljubljen, tako da vedno zlahka najde igralca za trening. Zelo dober odnos ima s Tomašem Berdychom in Stanislasom Wawrinko. Z Rogerjem Federerjem in Rafaelom Nadalom nikoli ne trenira," je razkril trikratni zmagovalec turnirja v Wimbledonu.

Je najboljši igralec na svetu in vsi si ga želijo premagati

Nemec je spregovoril tudi o razvpitem "incidentu" med Novakom in Andyjem Murrayjem na OP Avstralije, potem ko je Andy podvomil o Đokovićevih težavah na igrišču. "Žal mi je, da je Andy narobe ocenil Novakove težave, vendar smo vsi govorili o tem takoj po dvoboju," je povedal Becker, ki je prepričan, da trenira najboljšega igralca na svetu, in se zaveda, da si ga igralci še kako želijo vreči s teniškega prestola.

Pred kratkim je nekdanji teniški igralec Andre Agassi povedal, da je srbski teniški igralec sposoben zmagati na vseh štirih velikih turnirjih v eni sezoni. Boris na to gleda nekoliko drugače. "Je najboljši igralec na svetu in vsi si ga želijo premagati. Sprašujete me, ali je sposoben zmagati na vseh štirih turnirjih za grand slam v enem letu? Načeloma je mogoče, vendar je tu še veliko drugih pomembnih dejavnikov, kot so zdravje, sreča, taktika in pogoji na igrišču," je še povedal 47-letni Nemec.

Ne spreglejte